ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ η 19χρονη: Ο πατέρας μου με ΒΙΑΖΕ κάθε μέρα- Με αποκαλούσε σύζυγο του

Επί δυο χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη

ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΥΤΗ η 19χρονη: Ο πατέρας μου με ΒΙΑΖΕ κάθε μέρα- Με αποκαλούσε σύζυγο του

​Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκάλυψε μία 19χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία!

Η νεαρή Έμα επί δυο χρόνια ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πάτερα της, Κρίστοφερ, ο οποίος τη νάρκωνε και την βίαζε.

Και σα να μην έφτανε αυτό… Ο αδίστακτος άντρας την φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης του, ενώ συνήθιζε να την αποκαλεί και «σύζυγό του».

PAY-ABUSED-BY-DAD.jpg
Η ιστορία της κοπέλας έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς εκείνη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όσα έζησε στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος τώρα βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Το μαρτύριο ξεκίνησε όταν πήγε να ζήσει για πρώτη φορά με τον πατέρα της στην ηλικία των 15 ετών το 2012 μετά από έναν καυγά που είχε με την μητέρα της.

Λίγο καιρό μετά την μετακόμισή της ο πατέρας της άρχισε να της δίνει ναρκωτικά και να τη βιάζει συστηματικά. Όταν κατάφερε να δραπετεύσει ήταν εθισμένη στις αμφεταμίνες και την κοκαΐνη.

«Οι βιασμοί άρχισαν περίπου έναν μήνα αφότου είχα αρχίσει να μένω μαζί του. Τους πρώτους δύο μήνες που με βίαζε, δεν μιλ��ύσε για το πώς με βίαζε. Απλά περίμενε να κοιμηθώ ή ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ και το έκανε. Μετά ήρθαν τα ναρκωτικά» ανέφερε!

PAY-ABUSED-BY-DAD (1).jpg
«Έφτασα σε σημείο να εξαρτώμαι από τα ναρκωτικά. Κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε επειδή ήμουν πολύ μαστουρωμένη. Το να είμαι τόσο εξαρτημένη μου προκάλεσε πολλά προβλήματα αφότου έφυγα.

Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αλλά ο κόσμος άρχισε να παρατηρεί ότι ήμουν «περίεργη» ή «διαφορετική». Συνήθιζε χαριτολογώντας να με αποκαλεί «σύζυγό του». Και πρακτικά ήμουν η σύζυγός του» πρόσθεσε.

«Ήμουν σαν ένα άλλο άτομο όταν έπαιρνα ναρκωτικά. Όσο περισσότερα ναρκωτικά κατανάλωνα, τόσο αγνοούσα αυτό που συνέβαινε» υπογράμμισε!

PAY-ABUSED-BY-DAD (2).jpg
Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει από την κόλαση που ζούσε όταν ήταν 17 ετών μετά από ξέσπασμα που είχε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Τότε οι συγγενείς της κάλεσαν την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον πατέρα της.

Τώρα η ίδια ενθαρρύνει και άλλα θύματα βιασμού να μιλήσουν γι αυτά που έζησαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top