Η Χίλαρι "άφησε στο πόδι της" τον Ομπάμα-Πότε επιστρέφει μετά την περιπέτεια της υγείας της

Τι έκανε τις 3 ημέρες που ξεκουράστηκε

Η Χίλαρι "άφησε στο πόδι της" τον Ομπάμα-Πότε επιστρέφει μετά την περιπέτεια της υγείας της

​Με την Χίλαρι Κλίντον περιορισμένη στο σπίτι της με πνευμονία, ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε να συνεχίσει τη μάχη των Δημοκρατικών ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νυν πρόεδρος εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση της Κλίντον στη Φιλαδέλφεια, χωρίς εκείνη kai επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για την ηθική των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, για τις αναφορές του στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και για την πεσιμιστική προσέγγιση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών για την Αμερική.

«Διάβασα μία ανάλυση ότι ο Τραμπ έχει την υποστήριξη των εργατών. Αλήθεια; Ποιος; Ο τύπος που ξόδεψε 70 χρόνια από τη ζωή του στον πλανήτη, δείχνοντας μηδενικό έλεος στους εργαζόμενους; Δεν σε θέλει στο γήπεδο που παίζει γκολφ. Δεν σε θέλει να αγοράζεις από το ίδιο κατάστημα. Σε θέλει όμως για να τον βγάλεις... πρωταθλητή;», τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτέθηκε στον Τραμπ για τα καθημερινά «πολεμικά» σχόλιά του. «Δεν μπορούμε ξαφνικά να το αντιμετωπίσουμε αυτό σαν ένα ριάλιτι σόου», είπε αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία, την οποία χαρακτήρισε ως «πιο τρελή από ό,τι συνήθως».

Οι Ρεπουμπλικανοί δεν προτείνουν σοβαρές λύσεις, ανέφερε ακόμη. «Απλά αναζωπυρώνουν τη δυσαρέσκεια, τον θυμό και το μίσος. Αυτή δεν είναι η Αμερική που ξέρουμε», τόνισε.

Ο Ομπάμα επέκρινε τον Τραμπ και για τη συμπάθεια που τρέφει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, περιγράφοντας τον Ρώσο πρόεδρο ως το πρότυπο του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών.

«Τον λατρεύει τον τύπο», είπε. «Σκεφτείτε ότι αυτό είναι το πρότυπο του Ντόναλντ Τραμπ. Εγώ πρέπει να συνεργαστώ με τον Πούτιν και τη Ρωσία, αυτό είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής, αλλά δεν τριγυρνάω λέγοντας ότι είναι το πρότυπό μου», συνέχισε.

Την ίδια ώρα, το CNN αναφέρει πως η Χίλαρι θα επιστρέψει ενεργά την Πέμπτη στη Βόρεια Καρολίνα, μετά από 3 μέρες ξεκούρασης στο σπίτι της στο Chappaqua, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες τις πέρασε διαβάζοντας, κάνοντας τηλέφωνα ενώ παρακολούθησε και την ομιλία του Ομπάμα στην Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top