Τα γέλια ΠΑΓΩΣΑΝ, η μουσική ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ-Πνίγηκε στο αίμα το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο «Harmony of the Seas»

​Με αίμα βάφτηκε την Τρίτη το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, όπου σημειώθηκε μια απίστευτη τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε έναν άνθρωπο.

ad_199508032-e1457712865967.jpg

Πανικός και τρόμος επικράτησε στο «Harmony of the Seas» στο λιμάνι της Μασσαλίας, όταν κατά την διάρκεια άσκησης, αποκολλήθηκε μια λέμβος στην οποία επέβαιναν μέλη του πληρώματος.

Από το δυσάρεστο περιστατικό, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, έχασε την ζωή του ένας 42χρονος άντρας και τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

at-1188-feet-long-harmony-of-the-seas-is-roughly-the-same-length-as-five-boeing-747s-placed-end-to-end.jpg

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή δήμαρχο της Μασσαλίας, Ζιλιέν Ρουάς η λέμβος έπεσε από ύψος δέκα μέτρων και σε αυτήν επέβαιναν πέντε άνθρωποι, όλοι μέλη του πληρώματος, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η εθνικότητα των ατόμων.

Πριν συμβεί το σημερινό ατύχημα, το πανέμορφο «Harmony of the Seas» έκανε κρουαζιέρα στην Μεσόγειο, ενώ πριν σταματήσει στην Μασσαλία, είχε κάνει στάση στην Ρώμη, την Νάπολη, την Βαρκελώνη και την Μαγιόρκα.

Το τεράστιο πλοίο έκανε το παρθενικό του ταξίδι στις 29 Μαΐου 2016 και έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 6.780 επιβάτες και 2.100 μέλη πληρώματος.

BINTEO youtube

Δείτε επίσης:

ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου- Ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top