«Αισθάνομαι καλύτερα» λέει η Χίλαρι μετά τη λιποθυμία-Όργιο φημών για σωσία της

Τι έγραψε στο Twitter της

Με την περιπέτεια της υγείας της να είναι βούτυρο στο ψωμί του Τραμπ, η Χίλαρι Κλίντον σε τηλεφωνική της συνέντευξη δηλώνει ότι είναι «πολύ καλύτερα» και ανυπόμονη να επιστρέψει στην προεκλογική καμπάνια, δύο ημέρες μετά την εμφάνισή της σε εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου προκαλώντας όργιο φημών.

Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο CNN η υποψήφια των δημοκρατικών δήλωσε ότι δεν είχε αποκαλύψει τη διάγνωση περί πνευμονίας καθώς «δεν θεωρούσε ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα» ενώ πρόσθεσε ότι είχε αγνοήσει τη «σοφή» συμβουλή του γιατρού της να ξεκουραστεί για πέντε ημέρες.

_91159951_hi035229308.jpg

Επιπλέον, μέσω Twitter, δήλωσε ανυπόμονη να επιστρέψει στον προεκλογικό της αγώνα ενώ ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν.
_91167858_27fd8235-f546-41ab-a493-fff8a9349a7f.jpg

_91172939_cdb909f2-9252-4625-98aa-cddd895446b1.jpg

Την ίδια ��ρα το προεκλογικό της επιτελείο παραδεχόταν με ένα tweet τον κακό χειρισμό της υπόθεσης: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα χθες», έγραψε η επικεφαλής επικοινωνίας της Κλίντον, Τζένιφερ Παλμιέρι, σε ερωτήσεις δημοκρατικών για το κατά πόσο διαφανής σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι είναι η προεκλογική της καμπάνια.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το «στρατόπεδο» της Κλίντον θα δώσει στη δημοσιότητα τις νέες ιατρικές της εξετάσεις για να «θέσει ένα τέλος στην ανησυχία» για την κατάσταση της υγείας της 68χρονης υποψήφιας.

klinton1.jpg
Η σωσίας ονομάζεται Τερέζα Λίλι Μπαρνέλ και είναι φτυστή η Χίλαρι. Κάποιοι λένε πως η Κλίντον όχι απλά δεν είναι καλά στην υγεία της αλλά ίσως είναι και νεκρή…

Όργιο φημών
Η κατάρρευση της Χίλαρι την Κυριακή έδωσε νέα… ώθηση στα σενάρια των συνωμοσιολόγων, με το Twitter να παίρνει φωτιά και χιλιάδες χρήστες να αναπαράγουν την «είδηση» ότι η Κλίντον χρησιμοποιεί σωσία και είτε έχει πεθάνει είτε είναι βαριά άρρωστη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, η αποκάλυψη ότι η Κλίντον πάσχει από πνευμονία αναμένεται να πλήξει την προεκλογική καμπάνια της πρώην υπουργού Εξωτερικών της χώρας. Και αυτό όχι γιατί η κ. Κλίντον είναι άρρωστη και παρόλα αυτά συνέχισε την προεκλογική της εκστρατεία αλλά επειδή το έκρυψε και δεν ήταν ειλικρινής με τους υποστηρικτές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρχισε η συνωμοσιολογία μετά την κατάρρευση της Κλίντον: Οι φώτο που «δείχνουν» ότι έχει σωσία

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Τραμπ ΔΕΝ θα σχολιάσει την κατάσταση υγείας της Χίλαρι

Η Χ. Κλίντον λιποθύμησε στην εκδήλωση για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top