«Τσουνάμι» στην Ιταλία, εικόνες Αποκάλυψης σε Βόρεια Κορέα και Τζαμάικα

Δείτε στο video του Star όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο

​Φυσικές καταστροφές, πλημμύρες, «τσουνάμι» από κρουαζιερόπλοιο αλλά και μια εντυπωσιακή έκρηξη ηφαιστείου περιλαμβάνει το video που θα δείτε, με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα.

ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ:

Άνοιξαν οι ουρανοί και όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να επισκευάσουν τις ζημιές από τις σφοδρές πλημμύρες. Συνολικά 133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 395 άτομα αγνοούνται και πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι από τις φονικές πλημμύρες.

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΪΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ:

Την βοήθεια του Θεού ζητά μια γυναίκα και αρπάζεται από ένα αυτοκίνητο ώστε να μην την «καταπιούν» τα ορμητικά νερά, καθώς οι κατακλυσμιαίες βροχές μετέτρεψαν σε χειμάρρους τους δρόμους στη πρωτεύουσα Κίνγκστον, παρασέρνοντας ακόμα και αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πανικοβληθούν.

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Απίστευτο είναι το video από την καταστροφή που προκάλεσε σε πλωτή μαρίνα, ο ελιγμός μεγάλου κρουαζιερόπλοιου στην Ιταλία. Τα απόνερα, δημιούργησαν ένα μικρό τσουνάμι, το οποίο σάρωσε την μαρίνα, καταστρέφοντας αποβάθρα και σκάφη

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ 250 ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΕΪΝΙΟΝ

Ανάβαση σε ένα από τα πλέον ενεργά ηφαίστεια του κόσμου έκαναν 250 τουρίστες στη νήσο Ρεϊνιόν, με αποτέλεσμα να γίνουν «μάρτυρες» της έκρηξης του ηφαιστείου (δεύτερη φορά για φέτος), βλέποντας πίδακες λάβας να εκτοξεύονται από τον κεντρικό κρατήρα σε ύψος 30 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top