Τα ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ- Κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του φορώντας μόνο το… άρωμα του!

Ο ξανθός ξυλουργός που έχει κάνει άνω- κάτω μια γειτονιά

Τα ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ- Κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του φορώντας μόνο το… άρωμα του!

​Κούκλος μπορεί να μην είναι… ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει να ανάψει φωτιές και να γίνει τρομερό σούσουρο στη γειτονιά του, λόγω της εμφάνισης του.

Και αυτό γιατί ο Ρόμπερτ Τζένερ αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι του… αλλά ξέχασε τα ρούχα του! Ο 42χρονος ξυλουργός, σύμφωνα με τους γείτονές του, έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί έτσι από το 1999.

ad_218840897.jpg
Πλέον όμως, ανησυχεί ότι πρέπει να περιορίσει την ελευθερία του καθώς οι γείτονες έχουν αρχίσει να κάνουν παρατηρήσεις. «Η μητέρα μου δεν γνωρίζει ότι είμαι γυμνιστής και ζει μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου αλλά μάλλον πρέπει να το μάθει αργά ή γρήγορα.

naturist.jpg
Ο γυμνισμός μου ταιριάζει λόγω της αίσθησης της ελευθερίας και της απελευθέρωσης. Επίσης δε θέλω να με χτυπήσει κάποιος και κανείς δεν πρόκειται να χτυπήσει κάποιον που είναι γυμνός.

ad_218840917.jpg
Έφυγα από το στρατό πριν από 11 χρόνια όταν αγόρασα αυτό το σπίτι και ζούσα στο φορτηγό μου καθώς το είχα νοικιασμένο» αναφέρει ο 42χρονος που αποφάσισε πλέον να μείνει εκεί, κάνοντας την ανακαίνιση η οποία όπως όλα δείχνουν θα μείνει αξέχαστη στους γείτονες.

ad_218840754.jpg
Μιλώντας για το περιστατικό οι γείτονες του, λένε ότι ήξεραν πως είναι γυμνιστής αλλά τελευταία το έχει παρακάνει καθώς στο δρόμο ζουν πολλά παιδιά. Ο ίδιος βέβαια δε φαίνεται διατεθειμένος να ντυθεί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top