Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Τραμπ ΔΕΝ θα σχολιάσει την κατάσταση υγείας της Χίλαρι

Ναι καλά διαβάσατε

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Τραμπ ΔΕΝ θα σχολιάσει την κατάσταση υγείας της Χίλαρι

​Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλτ Τραμπ, αποφάσισε να μην σχολιάσει δημόσια την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Χίλαρι Κλίντον, πάσχει από πνευμονία, μετέδωσαν δυο αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ "θέλει να επιδείξει σεβασμό" ως προς την εύθραυστη υγεία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος. Τα μέλη της ομάδας έλαβαν την εντολή να μην αναφέρουν τίποτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα αυτό, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην απόφαση αυτή αναφέρθηκε και το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Τι και αν ο Τραμπ όλον αυτόν τον καιρό μιλούσε για σοβαρά προβλήματα υγείας της δημοκρατικής αντιπάλου του, προκαλώντας την μάλιστα να βγάλει στη δημοσιότητα το ιατρικό της ιστορικό; Τώρα φαίνεται πως άλλαξε γνώμη!

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, η 68χρονη Χίλαρι αισθάνθηκε αδιαθεσία στη Νέα Υόρκη στο τέλος της τελετής μνήμης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, αναγκάζοντας το επιτελείο της να αποκαλύψει, έπειτα από δύο ημέρες μυστικότητας, ότι πάσχει από πνευμονία. Οι συνεργάτες της ακύρωσαν για σήμερα και αύριο ένα ταξίδι της στην Καλιφόρνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με πνευμονία διαγνώστηκε η Χίλαρι Κλίντον-ΣΑΛΟΣ μετά τη λιποθυμία της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top