Με πνευμονία διαγνώστηκε η Χίλαρι Κλίντον-ΣΑΛΟΣ μετά τη λιποθυμία της

Ακύρωσε την προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια

Με πνευμονία διαγνώστηκε η Χίλαρι Κλίντον-ΣΑΛΟΣ μετά τη λιποθυμία της

​Πνευμονία διέγνωσαν οι γιατροί στην υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, όπως ανέφερε ο προσωπικός της γιατρός.

Η Χίλαρι Κλίντον ένιωσε αδιαθεσία στη διάρκεια της τελετής στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι ήδη νιώθει καλύτερα, ωστόσο, ακυρώθηκε η μετάβασή της στην Καλιφόρνια, τη Δευτέρα.

«Λαμβάνει την απαραίτητη αντιβίωση και της έγινε σύσταση να αναπαυθεί και να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά της» ανέφερε η Δρ Μπάρντακ.

Η ίδια γιατρός είχε δηλώσει πριν από έναν μήνα ότι η Χίλαρι είναι απολύτως υγιής και ικανή να αναλάβει την προεδρία.

Η δήλωσή είχε γίνει μετά τα σχόλια του αντιπάλου της για την προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, ότι δεν είναι ικανή «πνευματικά και σωματικά» να αναλάβει το αξίωμα.

Αργότερα την Κυριακή, η Κλίντον βγήκε από το διαμέρισμα της κόρης της στο Μανχάταν για να μεταβεί στο σπίτι της στο Τσαπάκουα της Νέας Υόρκης:

«Είμαι μια χαρά, είναι μια υπέροχη μέρα στην πόλη» δήλωσε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους.

Ακύρωσε την προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια

Να σημειωθεί ότι η Χίλαρι Κλίντον, ακύρωσε προγραμματισμένη προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πνευμονία, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της προεκλογικής εκστρατείας της.

Η Κλίντον είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει διήμερη προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας, θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και θα πραγματοποιούσε κεντρική πολιτική ομιλία, με θέμα την αμερικανική οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Χ. Κλίντον λιποθύμησε στην εκδήλωση για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top