Τι άλλο θα δούμε;18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σχέση τους έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

​Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η πρόταση γάμου μιας 18χρονης στον 60χρονο φίλο της, ο οποίος ήταν επιστάτης του σχολείου της!

Η Λίζα Μίλερ αποφάσισε να ζητήσει το «χέρι» του Τζιμ Κερ στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ayr την περασμένη Παρασκευή.

ImageHandler.jpg
Εκείνη του λέει: «Τζιμ είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο και σε λατρεύω. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο τη σχέση μας και... με παντρεύεσαι;». «Ναι, βέβαια» ακούγεται να απαντά εκείνος, προτού φιλήσει με πάθος την αγαπημένη του.

Ο ασυνήθιστος δεσμός του ζευγαριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν «αρρωστημένη» αυτή τη σχέση.

«Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του», έγραψε η κόρη του «γαμπρού» Άλισον στο Twitter, σχολιάζοντας το viral video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

weird-2.jpg

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα διεθνή μέσα, τ�� παράξενο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον συγκατοικούν σε ένα προάστιο της Γλασκώβης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top