ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ- ΔΕΙΤΕ πως είναι ένα ζευγάρι έχοντας πάρει την δόση του μπροστά στον 4χρονο γιο του

Κάνει το γύρο του διαδικτύου περνώντας ένα σημαντικό μάθημα ζωής

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ- ΔΕΙΤΕ πως είναι ένα ζευγάρι έχοντας πάρει την δόση του μπροστά στον 4χρονο γιο του

Πόσο δίκιο είχε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος όταν έγραφε «Έχε το νου σου στο παιδί» και συμπλήρωνε «γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα».

Λόγια που μένουν χαραγμένα στο κεφάλι όλων, ωστόσο, τρυπούν περισσότερο την ψυχή των γονιών ή τουλάχιστον αυτών που σέβονται τον συγκεκριμένο ρόλο!

drug1.jpg
Κάτι, το οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι συνέβη με το ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ που βλέπετε στις σοκαριστικές φωτογραφίες, καθώς είναι αναίσθητο επειδή έχει πάρει τη δόση του…

Κάθονται στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου τους, σχεδόν πεσμένοι ο ένας πάνω στον άλλον και ταξιδεύουν στον κόσμο των παραισθήσεων.

Στο πίσω κάθισμα ένα παιδί… ο 4χρονος γιος τους! Δεν γελάει… Προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται! Ίσως περιμένει να «ξυπνήσουν» οι γονείς του για να επιστρέψει στο σπίτι του!

drug2.jpg
Πρόκειται για φωτογραφίες τις οποίες ανέβασαν στο Facebook οι Αρχές του Οχάιο με σκοπό να γίνουν viral και να περάσουν ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών!

«Η ηρωίνη σκοτώνει» έγραψαν, σημειώνοντας πως ο 4χρονος έχει απομακρυνθεί από τους γονείς του και έχει ήδη μεταφερθεί στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top