ΑΥΤΟΣ ο άντρας δεν μπορεί να κάνει… ΣΕΞ λόγω μεγέθους- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και θα καταλάβετε

Είναι πραγματικά… τεράστιο

ΑΥΤΟΣ ο άντρας δεν μπορεί να κάνει… ΣΕΞ λόγω μεγέθους- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και θα καταλάβετε

​Μπορεί οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι άνδρες να ήθελαν να υπερτερούν σε ένα συγκεκριμένο…. όργανο, ωστόσο ένας νεαρός άνδρας από την Κένυα τα έχει βρει σκούρα λόγω μεγέθους!

Ο λόγος για τον Σορένς Οιτί Οπίγιο, ο οποίος ζητάει την βοήθεια των γιατρών για να αντιμετωπίσει το «τεράστιο» πρόβλημά του και να μπορέσει κάποια στιγμή να κάνει σεξ όπως όλοι οι άνθρωποι.

Ο 20χρονος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια – τόσο σπάνια η οποία δεν έχει καν όνομα- που έχει ως συνέπεια το πέος του να είναι 10 φορές μεγαλύτερο (!) από αυτό του μέσου άνδρα. Ενδεικτικά το πέος του λέγεται ότι έχει το μέγεθος ενός νεογέννητου μωρού.

kennnnnnnn.jpg
Άρχισε να καταλαβαίνει το πρόβλημα του σε ηλικία 10 ετών αλλά ντρεπόταν να το πει στην γιαγιά του με την οποία μεγάλωσε καθώς οι γονείς του έχουν πεθάνει.

Κάποια στιγμή, αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια, καθώς ήταν αδύνατον να κρύψει το πρόβλημά του. Έλαβε ιατρική βοήθεια και αρχικά το πρόβλημα φάνηκε να υποχωρεί, αλλά λίγες μόνο εβδομάδες μετά, το πέος του άρχισε όχι απλώς να μεγαλώνει εξωπραγματικά, αλλά και να παραμορφώνεται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top