Στα πρόθυρα ΠΟΛΕΜΟΥ η Βενεζουέλα-Διαδηλώσεις υπέρ και κατά Μαδούρο!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν στην σημερινή διαδήλωση στο Καρά��ας με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απομάκρυνση του Νίκολας Μαδούρο από την προεδρία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

"Μεταξύ 950.000 και 1.1. εκατομμυρίων άνθρωποι" συμμετείχαν στην διαδήλωση σήμερα, τόνισε ο Χεσούς Τορεάλμπα, εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού Στρογγυλή Τράπεζα για τη Δημοκρατική Ενότητα (MUD).

Την ίδια ώρα ένα άλλο γκρουπ, εξίσου μεγάλο σε όγκο, διαδήλωνε υπέρ της παραμονής του προέδρου στην ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με εκτιμητές, η χώρα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, καθώς οι πολίτες είναι διχασμένοι και η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Το ένα γκρουπ διαδηλωτών ζητά την αποχώρηση του Μαδούρο με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, καθώς επί των ημερών του Νικολάς Μαδούρο, η χώρα βυθίστηκε στην οικονομική κρίση και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, μετά τις ελλείψεις ακόμη και σε βασικά είδη τροφίμων.

Από την άλλη υπήρχε το γκρουπ που υποστήριξης του Μαδούρο, το οποίο εμφανίστηκε εξίσου εντυπωσιακό σε όγκο. Οι ακόλουθοι του προέδρου της Βενεζουέλας επέρριπταν την ευθύνη για την κατάσταση στη χώρα στις «ξένες» δυτικές δυνάμεις, οι οποίες, όπως υποστηρίζει και ο ηγέτης τους, θέλουν να καταστρέψουν τη Βενεζουέλα.

vene5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top