ΑΥΤΕΣ οι καλλονές έκρυβαν τον… ΘΑΝΑΤΟ! ΔΕΙΤΕ την απίστευτη ιστορία τους

Η ζωή μέσα στη χλιδή, το Instagram και οι… γεμάτες βαλίτσες τους

​Φαινομενικά τα είχαν όλα… ωστόσο, το μεγάλο μυστικό που έκρυβαν τις έκανε να τα χάσουν!

Ο λόγος για την Μελίνα Ρομπέρζ και τη φίλη της Ισαβέλλα Λαγκάζ, δυο πανέμορφες κοπέλες από τον Καναδά, οι οποίες «πιάστηκαν» από τις αρχές να έχουν στις αποσκευές τους 95 κιλά κοκαΐνης, αξίας 25.000.000 δολαρίων.

coca01.jpg
Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό είχαν παρατήσει τις δουλειές τους και ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο. Ταξίδευαν πάντα πρώτη θέση, έκαναν κρουαζιέρες σε λουξ καμπίνες, και ζούσαν σε μια απίστευτη χλιδή η οποία δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί αφού ήταν άνεργες.

coca02.jpg
Μάλιστα σε κάθε μέρος που επισκέπτονταν ανέβαζαν φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας ότι περνάνε τέλεια. Φωτογραφίες από κότερα, από κρουαζιερόπλοια, φωτογραφίες σε εξωτικά μέρη, φωτογραφίες με πανάκριβα αυτοκίνητα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

coca03.jpg
Οι φίλοι και οι γνωστοί των δυο κοριτσιών που έβλεπαν τις φωτογραφίες αναρωτιόντουσαν που βρήκαν τόσα χρήματα. Τελευταίο ταξίδι για την Μελίνα και την Ισαβέλλα ήταν μια υπερπολυτελής κρουαζιέρα στην Αυστραλία.

coca3.jpg
Το κάθε εισιτήριο κόστιζε 15.000 ευρώ. Όταν οι δυο φίλες έφτασαν στο λιμάνι κατέβηκαν με τις βαλίτσες τους όπως γίνεται συνήθως στις κρουαζιέρες.

coca4.jpg
Στο τελωνείο τους ζητήθηκε να ανοίξουν τις βαλίτσες. Οι αστυνομικοί και οι τελωνιακοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Οι βαλίτσες έκρυβαν μέσα τους 95 κιλά κοκαΐνης, αξίας 25.000.000 δολαρίων.

coca5.jpg
Οι αρχές πιστεύουν πως βρίσκονται στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που δρα σε κάθε μήκος και πλάτος της γης και πως τα δυο βαποράκια που έπιασαν έκαναν δουλειές σε όλο τον κόσμο για αυτό και ταξίδευαν συνέχεια.

coca6.jpg
coca8.jpg

coca100.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top