Ο Σεΐχης του Ντουμπάι κάνει αιφνιδιαστικό έλεγχο σε δημόσια υπηρεσία-Τι συνέβη!

ΔΕΙΤΕ την αντίδρασή του-Πρώτη ανάρτηση: 30/08/2016 23:30

​Κι όμως δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, οι υπάλληλοι του Δημοσίου να απουσιάζουν από τα γραφεία τους… Ο Σεΐχης του Ντουμπάι πραγματοποίησε αιφ��ιδιαστική επίσκεψη σε υπηρεσίες του Δημοσίου και διαπίστωσε ότι αρκετοί από τους υπαλλήλους απουσίαζαν.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Κυριακή φαίνεται ο ίδιος ο Σεΐχης να τριγυρνάει στα άδεια γραφεία.

Ο ηγέτης Mohammed bin Rashid al-Maktoum επισκέφτηκε απροειδοποίητα το Τμήμα Κτηματολογίου και το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης στις 7:30 το πρωί διαπιστώνοντας ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν βρισκόταν στην υπηρεσία του.

Ο Σεΐχης αφού περιπλανήθηκε στα γραφεία, πήρε στα χέρια του ένα βιβλίο ενός από τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μία ακόμα αιφνίδια επίσκεψη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι όπου ευτυχώς οι εργαζόμενοι στο τμήμα μετανάστευσης βρισκόντουσαν στη θέση τους.

Όπως σχολιάζουν τα ξένα Μέσα, η απροειδοποίητη αυτή επίσκεψη δεν θα έπρεπε να αιφνιδιάσει κανέναν εργαζόμενο καθώς ο κυβερνήτης του Ντουμπάι είναι γνωστός για τις πρωινές εφόδους του.

Πάντως αμέσως μετά τον έλεγχο, ανακοινώθηκε ότι ζήτησε να αποχωρήσουν και να συνταξιοδοτηθούν εννέα μέλη της εκτελεστικής διεύθυνσης του Δήμου Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων των διευθυντών και των αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών των τμημάτων Νομικών Υποθέσεων και Σχεδιασμού.

Τη Δευτέρα, ο Σεΐχης ευχαρίστησε και τους 9 υπαλλήλους τόνισε όμως ότι επιθυμεί να επιτρέψει σε μια νέα γενιά ηγετών να αναλάβει τον έλεγχο και να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top