ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ βόμβα για τον δολοφόνο του Κένεντι- ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος σκότωσε τον πιο αγαπητό πρόεδρο των ΗΠΑ- Τι λέει ο γνωστός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν

​Πολλοί είναι εκείνοι που ποτέ δεν πίστεψαν ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ ήταν εκείνος που σχεδίασε και εκτέλεσε τη δολοφονία του πιο αγαπητού προέδρου στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ανάμεσά τους κι ένας άνδρας που υποστηρίζει πως υπήρξε μέλος της προεδρικής φρουράς, ο οποίος αποφάσισε να αποκαλύψει στον γνωστό σκηνοθέτη της ταινίας για την δολοφονία Κένεντι, Όλιβερ Στόουν, πως η εκτέλεση του Αμερικανού προέδρου ήταν «δουλειά εκ των έσω» και πως εκείνος που σκότωσε τον 35ο πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν κάποιος από τους φρουρούς του.

Λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο, ο άνδρας αυτός αποφάσισε να εξομολογηθεί στον Στόουν τη δική του εξήγηση για τη δολοφονία Κένεντι. Μέχρι τότε, είχε μιλήσει μόνο στον γιο του για τα όσα φέρεται να γνώριζε και να υποστήριζε.

kennedyrotunda.jpg
Αφού αντάλλαξαν κάποια γράμματα, ο Ρον (ένα ψεύτικο όνομα που χρησιμοποίησε ο άνδρας) συναντήθηκε με τον Στόουν και του αποκάλυψε πως ο Κένεντι δολοφονήθηκε από άνδρα της ομάδας του και όχι από τον ��ι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

Ο Στόουν αποκάλυψε ότι οι όποιες αμφιβολίες είχε αρχικά για τον "Ρον" διαλύθηκαν. Ως πρώην πεζοναύτης που υπηρέτησε στο Βιετνάμ, ο 69χρονος σκηνοθέτης πείστηκε από τη στρατιωτική αργκό και από λεπτομέρειες, τις οποίες περιέγραψε «εύλογες» και «πολύ αυθεντικές».

«Είναι απίστευτο το ότι το κοινό ακόμα δεν το παραδέχεται (ότι ήταν εσωτερική δουλειά)» λέει ο Στόουν και προσθέτει:

«Αυτό που βλέπει κανείς με γυμνό μάτι σε αυτά τα έξι δευτερόλεπτα, όλες οι αποδείξεις είναι εκεί δεν θέλει περεταίρω εξήγηση».

Ο Στόουν αποφάσισε να αποκαλύψει την εξομολόγηση του "Ρον" στον Matt Zoller Seitz, τον συγγραφέα του βιβλίου για τον Οσκαρικό σκηνοθέτη που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top