ΤΡΑΓΙΚΟ! Επέζησε από τον φονικό σεισμό της Λ’Ακουίλα και τώρα έχασε την 18μηνών κορούλα της!

Το μωράκι πέθανε στην κούνια του

ΤΡΑΓΙΚΟ! Επέζησε από τον φονικό σεισμό της Λ’Ακουίλα και τώρα έχασε την 18μηνών κορούλα της!

​Η μοίρα έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι στην Μαρτίνα Τούρκο, η οποία το 2008 είχε επιζήσει από τον φονικό σεισμό στη Λ’Ακουίλα! Τότε είχε αποφασίσει να μετακινηθεί σε μια ασφαλέστερη πόλη.

MARISOL.jpg
Εφτά χρόνια αργότερα έζησε την απόλυτη τραγωδία, με τη 18 μηνών κορούλα της Μαριζόλ Πιερμαρίνι να πεθαίνει από το χτύπημα του Εγκέλαδου στο εξοχικό της οικογένειας στην πόλη Arquata del Tronto.

Λίγες ώρες μετά τον φονικό σεισμό στην Ιταλία δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της 18 μηνών Μαριζόλ που πέθανε στον σεισμό και της μητέρας της Μαρτίνα με τον σύζυγό της Μασιμιλιάνο Πιερμανίνι που απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια.

Το κοριτσάκι τους κοιμόταν στην κούνια του όταν το καταπλάκωσαν τα ερείπια, ενώ ο παππούς της Μάσσιμο προσπαθούσε απεγνωσμένα να σώσει την οικογένεια όταν κατέρρευσε η εξοχική κατοικία της οικογένειας από τον καταστροφικό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ.

MARISOL2.jpg
«Δεν ήθελαν να μπω μέσα επειδή ήταν επικίνδυνα. Τους είπα ότι δεν με ένοιαζε τίποτα. Έπρεπε να τους ψάξω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για την εγγονή μου», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα της μικρής Μαριζόλ και ο πατέρας της βρίσκονταν επίσης εγκλωβισμένοι στο κατεστραμμένο σπίτι στην πόλη Arquata del Tronto. Τους ανέσυραν οι διασώστες από τα συντρίμμια.

Μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο όπου έγινε γνωστό πως η Μαρτίνα είχε επιβιώσει από τον φονικό σεισμό του 2009 στη Λ’Ακουίλα που στοίχισε τη ζωή σε 300 ανθρώπους. Είχε απομακρυνθεί τότε από την περιοχή μετά την τρομακτική εμπειρία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top