Έχουν ξεφύγει τα πράγματα! Οδηγός φορτηγού σκότωσε πεζό παίζοντας Pokemon Go

Αρχηγός κόμματος έπαιζε...ενώ μιλούσε στο κοινοβούλιο!

​Η μανία με το Pokemon Go φέρνει τραγικά αποτελέσματα όπως είχε προβλεφθεί. Ένας Ιάπωνας οδηγός φορτηγού έπαιζε το ηλεκτρονικό παιχνίδι ενώ οδηγούσε και παρέσυρε δύο πεζούς, με συνέπεια να σκοτώσει τον έναν και να τραυματίσει τον άλλον!

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που καταγράφεται στην Ιαπωνία, από το αναφερόμενο παιχνίδι, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό μετά το τραγικό περιστατικό, που συνέβη χθες το απόγευμα στην πόλη Τοκουσίμα.

Εκπρόσωπος της εταιρίας Niantic, που ανέπτυξε το Pokemon GO σε συνεργασία με τη με την Pokemon, που είναι θυγατρική της Nintendo, δήλωσε ότι η εταιρεία ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Εντωμεταξύ, ένα άλλο περιστατικό… καταγράφηκε στο νορβηγικό Κοινοβούλιο!

Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας, «συνελήφθη» να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι στο κινητό της κατά τη διάρκεια συζήτησης για την αμυντική πολιτική της χώρας μέσα στο κοινοβούλιο!

Η Τρίνε Σκέι Γκράντε είχε θέσει το ένα ένα ερώτημα σε μια ομάδα ειδικών για τα αμυντικά θέματα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και εφόσον δεν είχε τι να κάνει στη συνέχεια, είπε να το ρίξει στο παιχνίδι.

«Έχει μεγάλη σημασία να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα» είπε ο Έιβιντ Καλεράκερ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, μιλώντας στην εφημερίδα VG, που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

«Κάποιοι από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο» απάντησε η Γκράντε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top