ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σοκ! Βομβιστής αυτοκτονίας ετών 12-Η σύλληψή του πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά-ΒΙΝΤΕΟ

Επαληθεύονται τα λεγόμενα του Ερντογάν

​Γαλουχούν τα παιδιά για να γίνουν δολοφόνοι και τα στέλνουν ζωσμένα με εκρηκτικά για να σπείρουν το θάνατο. Οι τζιχαντιστές διψούν για αίμα και αναθέτουν τις αποστολές τους…σε ανήλικους "μαχητές" τους.

Μετά το μακελειό στο Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (21/8), ένα παιδί 12-14 ετών (κατά τον Ερντογάν) εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως κανείς δεν το υποπτεύθηκε και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί προκαλώντας το θάνατο 51 ανθρώπων που βρίσκονταν σε γάμο, τα λεγόμενα του Τούρκου προέδρου φαίνεται πως επαληθεύονται.


Το νέο σοκ έρχεται αυτή τη φορά από το Κιρκούκ του Ιράκ. Ένα παιδί 12-13 ετών συλλαμβάνεται μπροστά στην κάμερα… λίγο πριν ανατιναχτεί. Φορά μια φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Από μέσα… φορά τη ζώνη με τα εκρηκτικά.


Οι αστυνομικοί τον αντιλαμβάνονται. Τον συλλαμβάνουν και του βγάζουν τη μπλούζα. Παρά το γεγονός ότι δεν φοβόταν να πεθάνει… δείχνει φοβισμένο κατά τη σύλληψή του.


Σύμφωνα με ιρακινά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι είχε σταλεί για να πυροδοτήσει εκρηκτικά έξω από ένα σιιτικό τζαμί στην πόλη του Κιρκούκ.


Σημειώνεται πως αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια κυρίως στη Νιγηρία το Αφγανιστάν και το Ιράκ.

πληροφορίες από Dailymail