ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Άνδρας βουτά σε χείμαρρο και σώζει γυναίκα από αυτοκίνητο που βυθίζεται

Τρεις νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Λουιζιάνα

​Ισχυρές πλημμύρες πλήττουν τη Λουιζιάνα και το Μισισίπι τω�� ΗΠΑ με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Μάλιστα τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ τη διάσωση μιας γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητό της που βουλιάζει μέσα σε χείμαρρο.

Οι εικόνα είναι συγκλονιστική. Η γυναίκα ακούγεται μέσα από το αυτοκίνητο να φωνάζει ότι θα πνιγεί. Ένας άνδρας βουτά μέσα στα λασπωμένα νερά και καταφέρνει μετά από πολλές προσπάθειες να την απεγκλωβίσει.

Όταν εκείνη όμως παίρνει τις πρώτες της ανάσες, του λέει ότι μέσα στο αυτοκίνητο είναι και το σκυλάκι της. Ο άνδρας βουτά και πάλι και καταφέρνει να το βγάλει κι εκείνο σώο από το αυτοκίνητο που έχει πλέον βυθιστεί.

Η κατάσταση στη Λουιζιάνα είναι τραγική. Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Τζον Μπελ Έντουαρντς χαρακτήρισε χωρίς προηγούμενο τις καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν τις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα η Λουιζιάνα έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Συνολικά, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κάτοικοι έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους. Ένας άνδρας 68 ετών πνίγηκε σχεδόν 25 χλμ. από το Μπατόν Ρουζ στη Λουιζιάνα και ένας άλλος σκοτώθηκε πέφτοντας σε χαντάκι, αφού παρασύρθηκε από το νερό. Ένας τρίτος άνδρας πέθανε την Παρασκευή, επίσης στη Λουιζιάνα.

Οι κύριες οδικές αρτηρίες γύρω από το Μπατόν Ρουζ βρίσκονται κάτω από το νερό και οι κάτοικοι κατέφυγαν στις στέγες των σπιτιών τους ή πάνω σε δέντρα ή ακόμη και μέσα στα αυτοκίνητά τους που κόλλησαν στη λάσπη για να μπορέσουν να σωθούν.

Περίπου 7.500 άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top