Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ στο μεγαλείο της- Άφησαν θύμα τροχαίου να πεθάνει στην άκρη του δρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον αγνόησαν 140 αυτοκίνητα, 82 τρίκυκλα, 181 ποδηλάτες και 45 πεζοί

​Την ανθρωπιά μας φαίνεται πως έχουμε χάσει… Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι εικόνες που βλέπετε!

Ένας άντρας πέθανε αβοήθητος στην άκρη του Δρόμου στο Δελχί της Ινδίας, ενώ χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από φορτηγό. Τι και αν πέρασαν από τον συγκεκριμένο δρόμο εκατοντάδες άνθρωποι; Ο μοναδικός άνθρωπος που σταμάτησε το έκανε μόνο για να κλέψει το κινητό του.

Σε βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται η στιγμή που χτυπήθηκε ο Ματιμπούλ από φορτηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημά του αρχικά, αλλά αποφάσισε τελικά να τον εγκαταλείψει.

Εκείνος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και αιμορραγούσε στην άκρη του δρόμου! Παρόλα αυτά τον αγνόησαν 140 αυτοκίνητα, 82 τρίκυκλα, 181 ποδηλάτες και 45 πεζοί. Από το σημείο μάλιστα πέρασε και περιπολικό που δεν έδωσε επίσης σημασία.

Μετά από μισή ώρα, πέρασε από το σημείο ένας φίλος του που ειδοποίησε τελικά τις αρχές, με το ασθενοφόρο να κάνει 40 λεπτά! Ο άτυχος άντρας πέθανε τελικά στο δρόμο για το νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναγνώρισε και εντόπισε τον οδηγό του φορτηγού που τον χτύπησε και αναζητά τον άνθρωπο που έκλεψε το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top