ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Απειλή για βόμβα σε 2 αεροσκάφη που κατευθύνονται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Οι Τζιχαντιστές κάλεσαν «μοναχικούς λύκους» να επιτεθούν στο Βέλγιο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Απειλή για βόμβα σε 2 αεροσκάφη που κατευθύνονται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Βρυξέλλες, έπειτα από απειλή για βόμβα σε δύο αεροσκάφη που κατευθύνονται στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ της βελγικής πρωτεύουσας, στο οποίο πριν λίγους μήνες εξαπέλυσαν φονική επίθεση τζιχαντιστές.

Την ίδια στιγμή, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κάλεσαν «μοναχικούς λύκους» να επιτεθούν στο Βέλγιο, χαρακτηρίζοντας τη χώρα «στόχο του Ισλάμ».
Η βελγική εφημερίδα De Morgen επισημαίνει πως υπάρχουν αναφορές για ��πειλές σε δύο διαφορετικά αεροσκάφη, που δεν έχει γίνει γνωστό από ποια περιοχή απογειώθηκαν. Το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας κάνει λόγο για «σοβαρή απειλή» ενώ οι Αρχές είναι στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πτήσεις που επρόκειτο να προσγειωθούν στο βελγικό αεροδρόμιο αλλάζουν πορεία και κατευθύνονται προς άλλους αερολιμένες της χώρας.

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 22 Μαρτίου του 2016 τρεις βομβιστές αυτοκτονίας σκόρπισαν το θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στο μετρό της βελγικής πόλης! Συνολικά 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεκάδες τραυματίστηκαν ενώ το Βέλγιο έχει τεθεί σε κατάσταση «συναγερμού».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top