ΧΑΜΟΣ στην Τουρκία: Δυο ισχυρές ΕΚΡΗΞΕΙΣ- Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις νεκρούς

ΧΑΜΟΣ στην Τουρκία: Δυο ισχυρές ΕΚΡΗΞΕΙΣ- Τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Συναγερμός σήμανε στις τουρκικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή Κιζίλτεπε της επαρχίας Μαρντίν στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 70 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ κάποια τοπικά μέσα αναφέρουν πως υπάρχουν και τρεις νεκροί.

kizil explo.jpg
Η έκρηξη προκλήθηκε όταν πυροδοτήθηκαν εκρηκτικά με τα οποία ήταν παγιδευμένο όχημα με στόχο δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο νοσοκομείο.

kizl 2 (1).jpg
Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. Οι εικόνες που φτάνουν από την περιοχή αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της έκρηξης, με προσόψεις κτιρίων να έχουν καταστραφεί, ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι αίματα και συντρίμμια.

kizl 2.jpg
Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, ωστόσο η τουρκική εφημερίδα Sabah αναφέρει πως πίσω από την επίθεση βρίσκεται η εκτός νόμου οργάνωση PKK.

turkey_explosion2_473_355.jpg
Την ίδια ώρα, σε μία δεύτερη βομβιστική επίθεση, με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην πόλη Ντιγιάρμπακιρ, τραυματίστηκαν πολλοί αστυνομικοί και πολίτες, ανέφερε αξιωματούχος.

CpgzJUAWYAA-z6i.jpg
Μια πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας τόνισε πως οι κατά τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αυτή την επίθεση, ενώ όσο περνά η ώρα, ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες κυκλοφορούν και είναι ενδεικτικές των δύο καταστροφικών εκρήξεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top