ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ιστορία- 45χρονη θυσιάστηκε για να σώσει τα μικρά εγγονάκια της από έναν παιδεραστή

Ο 29χρονος της κάρφωσε το μαχαίρι μπροστά στα ανήλικα μάτια του 7χρον��υ και της 8χρονης

​Χωρίς να σκεφτεί στιγμή τον εαυτό της μία 45χρονη από το Οχάιο, θυσιάστηκε για να σώσει τα εγγονάκια της από έναν επικίνδυνο παιδεραστή.

Ο 29χρονος Κρίστοφερ Άμος, είχε ξεκινήσει τη δράση του από τον Ιούνιο. Κυκλοφορούσε σε γειτονίες, πλησίαζε παιδάκια και τους ζητούσε τη βοήθεια τους για να βρει το drone που έχασε.

o-GIAGIA-570.jpg
Πριν από λίγες μέρες, η Κάντι Άρθουρς είδε τον επικίνδυνο άντρα να στριμώχνει τον 7χρονο εγγονό της και την 8χρονη εγγονή της σε ένα σοκάκι στη γειτονιά της.

Η γιαγιά, πλησίασε για να απομακρύνει τα παιδιά και τότε εκείνος μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των ανηλίκων έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και της το κάρφωσε κοντά στην καρδιά. Μάλιστα, ο αδίστακτος παιδεραστής τραυμάτισε στον ώμο και τον 7χρονο εγγονό της.

Εκείνη αν και τραυματισμένη έσπρωξε τα παιδιά για να τα προστατέψει ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά του σπιτιού της κόρης αλλά κατέρρευσε. Το μόνο που πρόλαβε να της πει ήταν να καλέσει για βοήθεια.

o-PEDOFILE-570.jpg
Η κόρη της βρισκόταν ήδη στην εξώπορτα καθώς είχε ακούσει τις φωνές των παιδιών της… Βγήκε να δει τι γίνεται και αντίκρυσε τόσο τη μητέρα της όσο και τον γιο της γεμάτους αίματα.

Η γιαγιά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση τεσσάρων περίπου ορών και επί εβδομάδες προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Η κόρη της ανέφερε: «η μητέρα μου, μου έλεγε πάντα πως ήταν ικανή να πεθάνει γι' αυτά (σ.σ. τα εγγόνια της) και τελικά το έκανε. Είναι η ηρωίδα μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top