"Οι τελευταίες στιγμές του γιου μου, σε αγώνα με μηχανές. Γύρισε σπίτι σε φέρετρο"-BINTEO

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μάνα 22χρονου

"Οι τελευταίες στιγμές του γιου μου, σε αγώνα με μηχανές. Γύρισε σπίτι σε φέρετρο"-BINTEO

Η μητέρα 22χρονου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αγώνων με μηχανές, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του γιου της, για να ευαισθητοποιήσει και να προβληματίσει, ώστε κανένας γονιός να μην δει "το παιδί του να επιστρέφει σπίτι του, σε φέρετρο".

Η Beverly Clark, μητέρα του Lewis που πέθανε στις 30 Αυγούστου του 2015, έδωσε την άδεια για τη δημοσίευση του βιντεοσκοπημένου υλικού, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της.

Ο Lewis έχασε τη ζωή του, όταν ο οδηγός άλλης μηχανής έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και οι μηχανές να τυλιχτούν στις φλόγες. Από τη σύγκρουση και τη φωτιά που προκλήθηκε, έχασε τη ζωή του ακόμη ένας Γερμανός οδηγός.

"Έχετε οδηγήσει ποτέ σε ανοιχτό δρόμο, νιώθοντας απόλυτη ελευθερία, ότι ήσασταν μόνο εσείς και η μηχανή σας; Αυτό έκανε κι ο γιος μου, όταν σκοτώθηκε. Ήταν ανέμελος και αθώος, έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο στη ζωή του, οδηγούσε τη μηχανή του", λέει η μητέρα του.

"Και τι δεν θα έδινα, για να κρατήσω το μωρό μου στην αγκαλιά μου ξανά. Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Όμως γύρισε σπίτι σιωπηλός, σπασμένος και νεκρός. Ο γιος μου, 22 ετών, γύρισε σπίτι του μέσα σε φέρετρο. Αυτό κανένας γονιός δεν πρέπει να το ζήσει. Δεν θα ακούσω ποτέ ξανά τη φωνή του, δεν θα δω ποτέ ξανά αυτό το χαμόγελο, που μπορούσε να φωτίσει ένα δωμάτιο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top