Κρατάει ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ εδώ και 4 χρόνια την 21χρονη κόρη του επειδή… φίλησε ένα αγόρι (φωτο)

Η κοπέλα προσπαθεί να γλιτώσει από τον ίδιο τον πατέρα της

Κρατάει ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ εδώ και 4 χρόνια την 21χρονη κόρη του επειδή… φίλησε ένα αγόρι (φωτο)

​Τι κι αν διανύουμε το 2016 υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, οι οποίοι διατηρούν αντιλήψεις περασμένων αιώνων! Ο 62χρονος Μοχάμεντ Αλ Τζεφέρι, κρατάει φυλακισμένη την 21χρονη κόρη του, Αμινά Αλ Τζεφέρι εδώ και 4 χρόνια επειδή εκείνη έκανε το «μεγάλο λάθος» να φιλήσει ένα αγόρι!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Η νεαρή κοπέλα μεγάλωσε στο Σουόνσι της Ουαλίας και έχει διπλή- Βρετανική και Σαουδαραβική- υπηκοότητα, καθώς ο πατέρας της είναι Σαουδάραβας.

judge-orders-uk-return-for-daughter-in-saudi-family-imprisonment-case-136407725441703901-160803194005.jpg
Σε ηλικία 17 ετών, ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία με τον πατέρα της. Από τότε δεν ξαναγύρισε ποτέ πίσω στη Βρετανία. Κανείς από τους φίλους της δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί εκείνη έμεινε στην Σαουδική Αραβία και δεν γύρισε στο σπίτι της.

Οι απορίες όλων λύθηκαν όταν η κοπέλα έστειλε μέσω Facebook σε έναν παλιό συμμαθητή της μία φωτογραφία της. Η νεαρή είναι μπροστά σε ένα παράθυρο με κάγκελα, πυκνό πλέγμα και λουκέτο.

upl57a2164e5cb6f.jpg
Όπως του αποκάλυψε ο πατέρας της την πήρε στην Σαουδική Αραβία παρά τη θέλησή της και εξέφρασε παράπονα για το Βρετανικό πολιτικό σύστημα λέγοντας ότι επαλειμμένα είχε ζητήσει βοήθεια για να γλιτώσει από βουλευτές, τη Βρετανική πρεσβεία στο Ριάντ και φιλανθρωπικές οργανώσεις, χωρίς κανένας να δώσει σημασία.

Η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο δικαίωσε την κοπέλα! Ζήτησε από τον 62χρονο Σαουδάραβα να παραδώσει αμέσως στην ενήλική κόρη του τόσο το Σαουδαραβικό όσο και το Βρετανικό διαβατήριο της, αλλά ��αι να καταβάλει τα έξοδά της για την επιστροφή της στη Βρετανία.

upl57a21666e8e70.jpg
Υποσχέθηκε μάλιστα ότι ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση να ενδιαφερθεί με την υπόθεση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top