Στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τόνι Μπλερ για διακοπές!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα ο Μπόρις Τζόνσον και ο Τόνι Μπλερ για διακοπές!

​Στην Ελλάδα κάνουν τις διακοπές τους δύο.... πολιτικές προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο... νυν υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, προσγειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με προορισμό τη Χαλκιδική, ενώ ο πρώην Πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ βρίσκεται στη Σαντορίνη.

borisjohnson (1).jpg
Αφού έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην έξοδο της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο εκρηκτικός Μπόρις Τζόνσον είπε να... χαλαρώσει λίγο, απολαμβάνοντας τις διακοπές του σε μια χώρα της... ευρωπαϊκής οικογένειας. Στην Ελλάδα! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr ο νέος Υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας ταξίδεψε ως τη Θεσσαλονίκη - σαν κοινός θνητός - με αεροπορική εταιρεία low cost.

Ο.... αμφιλεγόμενος Mr Brexit ήρθε στη χώρα μας, παρέα με το γιο και την κόρη του, έχοντας... τελικό προορισμό την Χαλκιδική. Όσο περίμενε.... υπομονετικά στο Μακεδονία, να παραλάβει τις αποσκευές του, πέρασε σχεδόν απαρατήρητος! Κατά τη διάρκεια της πτήσης, όμως, λέγεται πως ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, αφού δεν αρνήθηκε να ποζάρει για μερικές... σέλφις επιβατών και πληρώματος.

Άλλη μια.... πολιτική προσωπικότητα της Βρετανίας , όμως , κάνει διακοπές στη χώρα μας. Αυτός είναι ο Τόνι Μπλερ, που ποζάρει... ηλιοκαμένος σε Οινοποιείο της Σαντορίνης.

BLAIR.jpg
Χαλαρός, με βερμούδα και άσπρο πουκάμισο, ο Άγγλος πρώην πρωθυπουργός δοκίμασε τα διάσημα κρασιά του νησιού, ενώ επόμενη στάση του θα είναι η Ίος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top