MANIAΚΟΣ δολοφόνος! Έκοψε το λαιμό της κοπέλας του και σε 7 λεπτά μαχαίρωσε 132 φορές την πρώην

Την 30χρονη την έσφαξε μπροστά στα τρία τους παιδιά

MANIAΚΟΣ δολοφόνος! Έκοψε το λαιμό της κοπέλας του και σε 7 λεπτά μαχαίρωσε 132 φορές την πρώην

​Ξεπερνά κάθε σενάριο στην πιο ανατριχιαστική ταινία- θρίλερ, η περίπτωση του 34χρονου Άλαν Μπένετ από το Τισάιντ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος δολοφόνησε τις συντρόφους του, πρώην και νυν, μέσα σε μια μέρα και δήλωσε στους αστυνομικούς μετά το διπλό φονικό ότι «αυτό έπρεπε να κάνει!».

bennett.jpg
Ο 34χρονος, αφού πρώτα έκοψε το λαιμό της 46χρονης φίλης του, Λιν Φρίμαν, μαχαίρωσε την 30χρονη πρώην σύντροφό του, Τζόντι Μπέτεριτζ, η οποία έμενε λίγα μέτρα μακριά, 132 φορές μέσα σε 7 λεπτά!

Μάλιστα, την πρώην σύντροφό του την έσφαξε μπροστά στα τρία τους παιδιά, τα οποία τσίριζαν στον κήπο, σε κατάσταση σοκ, βλέποντας τη μητέρα τους να κατακρεουργείται από τα χέρια του πατέρα τους.

AUG-26-Jodie-Betteridge.jpg

Η 30χρονη Τζόντι Μπέτεριτζ


Στο δικαστήριο, ομολόγησε την ενοχή του για το διπλό φρικιαστικό έγκλημα, το οποίο συνέβη στις 23 Μαρτίου 2016. Από την κατάθεση του, φάνηκε πως ήταν ανάστατος στο θέμα των παιδιών, γιατί είχε διαφορές με την πρώην σύντροφό του. Για τη νυν σύντροφό του, είπε ότι οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί εξαιτίας των προβλημάτων που είχε με την πρώην.

AUG-26-Lynne-Freeman.jpg
H 46χρονη Λιν Φρίμαν

Καταδικάστηκε σε δύο ποινές ισόβιας κάθειρξης με ελάχιστη διάρκεια 32 χρόνων και 233 ημερών.

πηγή:mirror

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top