Θα ενταχθεί στο στρατό η Μαριόν Λεπέν- «Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο»

"Οι Χριστιανοί πρέπει να σηκωθούν να αντισταθούν ισλαμισμό!" είπε χαρακτηριστικά

Θα ενταχθεί στο στρατό η Μαριόν Λεπέν- «Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο»

​Η Μαριόν Λεπέν, η ανιψιά της προέδρου του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος, μετά από την τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών στην καθολική εκκλησία στη Νορμανδία, αποφάσισε να ενταχθεί στο γαλλικό εφεδρικό στρατό.

«Εξαιτίας της απειλής που αντιμετωπίζει η Γαλλία, αποφάσισα να ενταχθώ στον εφεδρικό στρατό. Καλώ όλους τους νέους πατριώτες να κάνουν το ίδιο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η 26χρονη πολιτικός.

«Σκοτώνουν τα παιδιά μας, δολοφονούν τους αστυνομικούς μας, και σφάζουν τους ιερείς μας. Ξυπνήστε!», είχε σημειώσει σε προηγούμενο tweet της.

«Στη Δύση, όπως στην Ανατολή, οι Χριστιανοί πρέπει να σηκωθούν να αντισταθούν ισλαμισμό!», είχε σημειώσει σε άλλο.

Στη Γαλλία ο εφεδρικός στρατός αποτελείται από εθελοντές με ή χωρίς στρατιωτική θητεία οι οποίοι από τη στιγμή που υπογράψουν δεσμεύονται να συμμετέχουν από 1 έως 4 χρόνια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Γαλλίας, οι προϋποθέσεις είναι οι εξής: να έχουν τη γαλλική ιθαγένεια, να είναι τουλάχιστον 17 ετών, να είναι σε καλή κατάσταση όσον αφορά στις εθνικές υποχρεώσεις παροχής υπηρεσιών, να μην έχουν καταδικαστεί ή να έχουν απολέσει τα πολιτικά τους δικαιώματα ή τα δημόσια αξιώματα και να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της φυσικής κατάστασης.

Από τη στιγμή που πληρούν τα παραπάνω, οι έφεδροι λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση, ενώ η συμμετοχή τους είναι με πληρωμένη σύμβαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top