Μακελάρης Ιαπωνίας: ΣΚΟΤΩΣΕ 19 άτομα «για να απαλλάξει τον κόσμο από τους ανάπηρους»

Επιτέθηκε με μαχαίρι σε άτομα με αναπηρίες- Στο κέντρο αυτό εργαζόταν παλαιότερα

Μακελάρης Ιαπωνίας: ΣΚΟΤΩΣΕ 19 άτομα «για να απαλλάξει τον κόσμο από τους ανάπηρους»

​Ένα νέο χτύπημα από παρανοϊκό μακελάρη έλαβε χώρα αυτή τη φορά, στην Ιαπωνία, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr.

japan-attack-reuters_650x400_81469489112.jpg
Πρώην υπάλληλος σε κέντρο για άτομα με αναπηρίες στην Ιαπωνία επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε 19 άτομα! Άλλα 24 νοσηλεύτηκαν, σύμφωνα με το εθνικό ειδησειογραφικό πρακτορείο NHK. Από τα 19 άτομα που πέθαναν, τα τέσσερα έπαθαν ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Οι τραυματισμένοι διακομίστηκαν σε τουλάχιστον έξι νοσοκομεία στο δυτικό Τόκιο.

tokyo-ambulances-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg
Η αστυνομία στην Σαγκαμιχάρα, της περιφέρειας Καναγκάουα, περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο, συνέλαβε τον 26χρονο Σατόσι Ουεμάτσου, ανέφεραν τα ιαπωνικά ΜΜΕ. Όπως μετέδωσαν, το προσωπικό του κέντρου κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι βρισκόταν στον χώρο του κέντρου Tsukui Yamayuri-En.
Japan_Knife_Attack.jpg.jpg
Σύμφωνα με την εφημερίδα Asahi Shimbun, ο ύποπτος είπε στην αστυνομία: «Θέλω να απαλλάξω τον κόσμο αυτό από τους ανάπηρους».
Ο δράστης επιτέθηκε στα θύματα του, ενώ αυτά κοιμόντουσαν
Τα 19 θύματα στο κέντρο φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία, δέχθηκαν την επίθεση του άντρα με το μαχαίρι ενώ κοιμόντουσαν, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης.
«Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί πραγματικό σοκ, καθώς τα θύματα είναι αθώοι άνθρωποι» δήλωσε ο Γιοσιχίντε Σούγκα αξιωματούχος της ιαπωνικής κυβέρνησης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top