ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την Γερμανία: Ο 21χρονος με το μαχαίρι σκοτώνει μια έγκυο γυναίκα!

Ντοκουμέντα απ'τη νέα τραγωδία που έγινε 2 μέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο

​Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στις γερμανικές αρχές, όταν ένας Σύρος πρόσφυγας έσπειρε τον πανικό με μια ματσέτα στην πόλη Reutlingen, κοντά στην Στουτγάρδη, στην Γερμανία, μόλις 2 ημέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, ο 21χρονος άντρας σκότωσε μια γυναίκα, με την οποία είχε καυγαδίσει νωρίτερα, είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Μάλιστα, τόσο η Bild, όσο και το περιοδικό Focus αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν έγκυος, κάτι που μεταδίδει και η Daily Mail.

Μετά την επίθεση, ο Σύρος άρχισε να τρέχει μέσα στο πλήθος και να χτυπά αδιακρίτως με το μεγάλο του μαχαίρι όποιον έβρισκε μπροστά του, τραυματίζοντας έναν άντρα και μια γυναίκα. Ακόμη δεν έγινε γνωστό αν τα θύματα γνώριζαν τον δράστη ή ήταν απλά περαστικοί.

Ξένα μέσα αναφέρουν ότι η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον έριξε κάτω την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει!

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα του Σύρου δεν είναι γνωστά, με τις αρχές να αποκλείουν τρομοκρατικό χτύπημα. Ο Σύρος πάντως ήταν γνωστός στην αστυνομία λόγω βίαιων πράξεων.

Εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα σοκαριστικό βίντεο. Το αναπαράγει και η βρετανική Daily Mail, υποστηρίζοντας ότι δείχνει τον 21χρονο δράστη, την στιγμή που μαχαιρώνει μία γυναίκα. Άλλο βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να κρατούν στο έδαφος τον δράστη.

Οι Γερμανοί πάντως είναι συγκλονισμένοι με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τους, και ζητούν περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top