Δεν θα ησυχάσει ο Σουλτάνος αν δεν εκδώσουν τον Γκιουλέν!Συνέλαβαν και το «δεξί χέρι» του ιμάμη

Ο Ερντογάν περνά από ιερά εξέταση... κάθε ύποπτο και μη

​Όλα δείχνουν πως τόσο η Τουρκία όσο και ο ίδιος της ο Πρόεδρος, μοιάζουν με καζάνι που βράζει, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Ο Σουλτάνος «ξηλώνει» στρατιωτικούς, δικαστικούς, εκπαιδευτικούς, ζητά απελπισμένα την έκδοση του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν και εξακολουθεί να καλεί τον κόσμο στους δρόμους.

Όμως, η εμμονή του για τον Γκιουλέν δεν τον εγκαταλείπει ούτε μια μέρα, κι όπως φαίνεται δεν θα ησυχάσει αν δεν τον «πάρει στα χέρια» του.

Όπως σας ενημερώσαμε, συνελήφθη χθες ο ανιψιός του Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Μουχαμέτ Σαίντ Γκιουλέν, στην πόλη του Ερζερούμ στα ανατολικά της χώρας.

Εκτός όμως από τον ανιψιό του ιμάμη, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν και έναν από τους βασικούς συνεργάτες του, τον Χαλίς Χανζί.

Ο Χανζί που περιγράφεται ως δεξί χέρι του Γκιουλέν, εισήλθε, κατά τα φαινόμενα, στην Τουρκία δύο μέρες πριν την απόπειρα του πραξικοπήματος, σύμφωνα με αξιωματούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top