Μόναχο: Ο Έλληνας Χουσεϊν είχε συγκρότημα και όνειρα-Η γιαγιά του ακόμη τον περιμένει…

Η ζωή, η αυτοθυσία, η μάχη και ο θάνατος του Ελληνόπουλου από την Κομοτηνή

Μόναχο: Ο Έλληνας Χουσεϊν είχε συγκρότημα και όνειρα-Η γιαγιά του ακόμη τον περιμένει…

Ένα 17χρονο Ελληνόπουλο δεύτερης γενιάς από τη Θράκη, είναι ένα από τα εννιά θύματα του μακελλάρη στο Μόναχο. Η ιστορία του 17χρονου Χουσεϊν Ντάιγιτσικ από την Κομοτηνή, που έχασε την ζωή του, όταν ο 18χρονος Ιρανογερμανός, Αλί Ντέιβιντ Σονμπολί άνοιξε πυρ στο εμπορικό κέντρο «Ολύμπια» του Μονάχου σκοτώνοντας τουλάχιστον 9 ανθρώπους, το απόγευμα της Παρασκευής, συγκλονίζει.

xousein.jpg

Το ευαίσθητο παλικάρι είχε έφεση στη μουσική. Μάλιστα είχε φτιάξει και συγκρότημα -που έπαιζε δικά του τραγούδια, σε ανάμικτους ήχους ροκ και παραδοσιακής ανατολίτικης μουσικής- μαζί με τον καλύτερο φίλο του και τα τρίδυμα αδέλφια του.

Το εμπορικό κέντρο «Ολύμπια» στο Μόναχο, όπου γεννήθηκε κι έμενε οικογενειακώς, ήταν το αγαπημένο στέκι του 17χρονου. Συνήθιζε να το επισκέπτεται συχνά, να χαζεύει το μαγαζί με τα μουσικά όργανα, και να τρώει στο αγαπημένο του fast food.

230716190721_1656.jpg

Έτσι έγινε και την Παρασκευή... Βγήκε μαζί με τα τρίδυμα αδέλφια του, και το φίλο του, την μπάντα του δηλαδή, για να κάνει τα ψώνια του, καθώς σε λίγες ημέρες θα ερχόταν στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Κανείς όμως δεν υποψιαζόταν το μακελειό που θα ακολουθούσε.

Όταν ο 17χρονος αντιλήφθηκε το σκηνικό του θανάτου, ενστικτωδώς προσπάθησε να προστατέψει την αδελφή του. Αλλά το πλήρωσε με τ�� δική του ζωή, όπως αναλυτικά μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Το νεαρό παλικάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου παρουσίασε μικρή βελτίωση. Όμως στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και μετά από τρεις ώρες ξεψύχησε.

230716190720_0611.jpg

Στον εργάτη πατέρα του που είχε έρθει στο Μόναχο πριν από 20 χρόνια, αρχικά, επειδή ήταν ήδη καρδιοπαθής, του απέκρυψαν τα άσχημα νέα. Όταν όμως τον ενημέρωσαν για το θάνατο του παιδιού του, έπαθε νέο καρδιακό επεισόδιο, και ήδη νοσηλεύεται.

Τραγική φιγούρα στην οικογένεια και η γιαγιά του άτυχου Χουσεϊν, η οποία μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Η ηλικιωμένη γυναίκα που περίμενε με λαχτάρα να δει και να αγκαλιάσει τα εγγονάκια της, θα πρέπει τώρα να πει το τελευταίο αντίο στον Χουσεϊν.

230716190927_7826.jpg
Δείτε επίσης:

Σοκαρισμένη η Μέρκελ:Πονάμε - Ζούμε μια νύχτα και μέρα τρόμου -ΒΙΝΤΕΟ

Το ΠΡΟΦΙΛ του 18χρονου μακελάρη: Διάβαζε «Γιατί τα παιδιά σκοτώνουν»- Με ποιόν είχε εμμονή

ΜΟΝΑΧΟ:Κατέρρευσε ο πατέρας του νεκρού Ελληνόπουλου-Μεταφέρθηκε ΕΚΤΑΚΤΩΣ στο νοσοκομείο

Σε ΑΜΟΚ αποδίδεται το κίνητρο του δράστη στο Μόναχο-Ψυχολογικά διαταραγμένος ο 18χρονος μαθητής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top