ΑΥΤΗ είναι η ψεύτικη σελίδα του μακελάρη στο Facebook- Καλούσε παιδιά στο εμπορικό κέντρο!

Υποδυόταν μια έφηβη και καλούσε συνομηλίκους στις 4 το απόγευμα στο φαστ φουντ

ΑΥΤΗ είναι η ψεύτικη σελίδα του μακελάρη στο Facebook- Καλούσε παιδιά στο εμπορικό κέντρο!
​Tην ώρα που έρευνες γίνονται στο σπίτι του 18χρονου μακελάρη του Μονάχου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως Αλί Σονμπολί, και ο πατέρας του καταθέτει από το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση του Μονάχου, σε μια προσπάθεια των αρχών να εντοπίσουν τα κίνητρα του, ένα νέο στοιχείο έρχεται στη δημοσιότητα.
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, έρευνες γίνονται για διαφήμιση που κυκλοφόρησε σε ψεύτικη σελίδα του Facebook, σύμφωνα με την οποία στο φαστ φουντ, όπου ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, δινόταν μια ειδική προσφορά.
36868A3F00000578-0-image-a-1_1469262970091.jpg

Η Daily Mail δημοσιεύει μια σελίδα χρήστη στο Facebook, η οποία φέρεται να είναι το ψεύτικο προφίλ του δράστη. Στο εν λόγω προφίλ, υπάρχει ανάρτηση που λέει: «Ελάτε σήμερα στις 4 το απόγευμα στο εμπορικό κέντρο “Olympia”. Θα σας αγοράσω κάτι».
Το ψεύτικο προφίλ φέρει το όνομα κοριτσιού «Σελίνα Ακίμ». Εικάζεται από τις αρχές ότι ο 18χρονος μακελάρης δημιούργησε το ψεύτικο προφίλ, προκειμένου να προσελκύσει τα θύματα του… Δεν αποκλείεται μάλιστα, στόχος του να ήταν μόνο παιδιά κοντά στην ηλικία του.
Πάντως, η σελίδα κατέβηκε από τους χειριστές του Facebook, με το που έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top