Ο Αλί Σονμπολί είναι ο 18χρονος μακελάρης του Μονάχου- Μοναχογιός ενός οδηγού ταξί

Γείτονάς του και συμμαθητής του έκανε λόγο για έναν «πραγματικά ήρεμο τύπο»

Ο Αλί Σονμπολί είναι ο 18χρονος μακελάρης του Μονάχου- Μοναχογιός ενός οδηγού ταξί

Το όνομα του 18χρονου Ιρανογερμανού που στέρησε τη ζωή εννέα ανθρώπων πριν αυτοκτονήσει χθες στο Μόναχο, είναι Αλί Σονμπολί (Ali Sonboly),σύμφωνα με τη Dailymail.

Πρόκειται για το μοναχογιό ενός οδηγού ταξί. Ο ίδιος εργαζόταν σε πολυκατάστημα. Βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τον δράστη να λέει: «Μου κάνατε bullying επτά χρόνια, τώρα θα πάρω το όπλο και θα σας πυροβολήσω».

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του δράστη, δυνάμεις της Αστυνομίας εισέβαλαν στο ��πίτι του, όπου από νωρίς σήμερα το πρωί πραγματοποιούν έρευνες οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας (SEK).

Στο αρχηγείο της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και ώρες ο πατέρας του δράστη.
Ο νεαρός, ο οποίος ενήργησε μόνος του, ζούσε, σύμφωνα με την Bild, στο προάστιο Μάξφορστατ με τους γονείς του, και γείτονάς του, ο οποίος τον αναγνώρισε από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήδη χθες, δήλωσε στην εφημερίδα ότι κάποιος φίλος του που ήταν συμμαθητής του έκανε λόγο για έναν «πραγματικά ήρεμο τύπο».
Έρευνες για διαφήμιση στο Facebook
Σύμφωνα με τη Dailymail, έρευνες γίνονται για διαφήμιση που κυκλοφόρησε σε ψεύτικη σελίδα του Facebook, σύμφωνα με την οποία στο φαστ φουντ, όπου ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, δινόταν μια ειδική προσφορά. Ο 18χρονος ίσως να δελέασε μερικά από τα νεαρά θύματά του, προωθώντας διαφήμιση για οικονομικά πακέτα φαγητού. Η διαφήμιση προέτρεπε τους νέους να επωφεληθούν της προσφοράς το απόγευμα της Παρασκευής.

Αποκλεισμένο το εμπορικό κέντρο

Στο μεταξύ, και ενώ η πόλη του Μονάχου ξαναβρίσκει τους κανονικούς τους ρυθμούς, αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή του εμπορικού κέντρου όπου πραγματοποιήθηκε η ένοπλη επίθεση, καθώς και ο αντίστοιχος σταθμός του μετρό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιτόπου έρευνα της Αστυνομίας για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία.

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ, οι σημαίες σε όλη τη χώρα κυματίζουν μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους για τα γεγονότα του Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΜΟΚ ή τρομοκρατική ενέργεια; 18χρονος Ιρανογερμανός ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ του Μονάχου

Σοκαριστικός διάλογος με πολίτη- 18χρονος μακελάρης Μονάχου: «Μου κάνατε bullying επτά χρόνια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top