Ο μακελάρης της Νίκαιας διψούσε για βία- Ήξερε πολεμικές τέχνες και πάλευε σαν θηρίο!

Απατεώνας ο δικηγόρος που παρίστανε τον δικηγόρο του

Ο μακελάρης της Νίκαιας διψούσε για βία- Ήξερε πολεμικές τέχνες και πάλευε σαν θηρίο!

​Την άγνωστη πλευρά του μακελάρη της Νίκαιας αποτυπώνει ένα βίντεο που τον δείχνει να συμμετέχει σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών. Ο αντίπαλός του στο τερέν και ο γυμναστής του μίλησαν για την προβληματική συμπεριφορά του.

Είχε τη βία στο αίμα του. Σκληρός, «προβληματικός» όπως τον χαρακτηρίζουν η αδερφή και ο πατέρας του, εθισμένος σε ιστοσελίδες αναζήτησης συντρόφων- ανδρών και γυναι��ών, ο Μοχάμεντ Μπουχλέλ που αιματοκύλισε τη Νίκαια αποκαλύπτεται!

Στο βίντεο τον βλέπετε να παλεύει σαν θηρίο με τον αντίπαλό του στο τερέν, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Ήταν αρχάριος. Χτυπούσε συχνά στο κεφάλι και τους ώμους, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες. Έκανε συχνά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα» λέει ο αντίπαλός του.

Ο γυμναστής του που επίσης θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, συμπλήρωσε: «Δεν είχα συχνά προβλήματα μαζί του. Παραξενεύτηκα όταν είδα τη φωτογραφία του μετά το χτύπημα στη Νίκαια».

Μπορεί να μην είχε δουλέψει καιρό δίπλα στον Μπουχλέλ, ωστόσο ο γυμναστής του μακελάρη, του ζήτησε να φύγει λόγω της συμπεριφοράς του.

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες για τον απατεώνα που παρίστανε το δικηγόρο του Μπουχλέλ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο Κορεντίν Ντελομπέλ έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις ως συνήγορος του μακελάρη. Τι αποδείχθηκε; Ότι ήταν απάτη!

Ο πραγματικός δικηγόρος δεν θέλησε να έρθει σε επαφή με τα media, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ντελομπέλ για λίγα λεπτά δημοσιότητας!

Λίγο μετά την αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, δήλωσε στη Liberation ότι έκανε «λάθος», μπερδεύοντας το όνομα του δράστη με αυτό ενός άλλου πελάτη του, καθώς οι υποθέσεις τους -όπως είπε- έμοιαζαν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top