Ο Ντόναλντ Τραμπ και επίσημα υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ

Συμπλήρωσε τον αναγκαίο αριθμό εκλεκτόρων του κόμματος

Ο Ντόναλντ Τραμπ και επίσημα υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφάλισε επίσημα πλέον το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, στο συνέδριο του στο Κλίβελαντ, συμπληρώνοντας τον αναγκαίο αριθμό εκλεκτόρων του κόμματος. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή τα παιδιά του.
«Είναι τιμή μου να σας παρουσιάσω τον Ντόναλντ Τραμπ στην κορυφή των εκλεκτόρων απόψε με τους 89 εκλέκτορες. Συγχαρητήρια πατέρα, σε αγαπάμε»
Ο γιός του Ντόναλντ Τραμπ, Ντοναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ανακοινώνει ότι ο πατέρας του είναι πλέον και επίσημα ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων για την αμερικανική προεδρία.
«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα να βλέπω τα παιδιά μου να με οδηγούν στην κορυφή, στο χρίσμα».
Ο Τραμπ επιστράτευσε και τα παιδιά του στη μάχη της εκλογής. Η κόρη του Τίφανι στάθηκε περήφανη στο πλευρό του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ αφού εξουδετέρωσε 16 συνυποψηφίους για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αντιτάχθηκε σε ένα μεγάλο τμήμα του Ρεπουμπλικανικού κατεστημένου και προκάλεσε αντιπαραθέσεις τη Δευτέρα στο συνέδριο του κόμματος.
Παρά τον κίνδυνο να ακολουθήσει δεύτερη χαοτική ημέρα στο συνέδριο - μετά από μια αποτυχημένη ενδοκομμα��ική προσπάθεια να διεξαχθεί ψηφοφορία εναντίον της υποψηφιότητας του Τραμπ και μετά από κατηγορίες από τα ΜΜΕ ότι η ομιλία της συζύγου του Τραμπ, Μελάνια, περιείχε τμήματα από περσινή ομιλία της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα - τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά.
Πολλοί από τους ομιλητές άσκησαν κριτική στην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον, παρουσιάζοντάς την ως άτομο που έχει χάσει επαφή με τις ανησυχίες του μέσου Αμερικάνου και ως κληρονόμο της «καταπιεστικής» κυβέρνησης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top