Ένοπλος άνδρας ΜΠΟΥΚΑΡΕ σε ξενοδοχείο της Νότιας Γαλλίας

Η αστυνομία έχει μπλοκάρει την περίμετρο του κτιρίου καθώς και τα γύρω στενά, σε ακτίνα 250 μέτρων-Πρώτη ανάρτηση: 19/07/2016 17:20

Ένοπλος άνδρας ΜΠΟΥΚΑΡΕ σε ξενοδοχείο της Νότιας Γαλλίας

​Στην περιοχή Μπολέν της Νότιας Γαλλίας ένοπλος έχει εισβάλλει σε ξενοδοχείο, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει την περιοχή.

Σύμφωνα με πηγή, το ξενοδοχείο έχει εκκενωθεί και στο σημείο είναι πυροτεχνουργοί από τη Μασσαλία, καθώς ο άντρας μετέφερε ενδεχομένως ένα ύποπτο πακέτο «με καλώδια που εξείχαν» όπως ανέφερε η ίδια πηγή.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters ο ένοπλος εισέβαλε σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Formule 1, τον οποίο η εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας χαρακτήρισε «διαταραγμένο».

selfi2_0.jpg

Η αστυνομία έχει μπλοκάρει την περίμετρο του κτιρίου καθώς και τα γύρω στενά, σε ακτίνα 250 μέτρων, λεπτομέρεια που ενισχύει το σενάριο περί εκρηκτικών. Tα κίνητρα του άνδρα παραμένουν άγνωστα.

fra.jpg

Αυτόπτης μάρτυρας όπως αναφέρει το Reuters, σημείωσε πως ο ένοπλος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με τον διαχειριστή του ξενοδοχείου. Το πρακτορείο τονίζει επίσης πως στην περιοχή σπεύδουν και διαπραγματευτές.

Στο σημείο έχει σπεύσει και ειδικός σκύλος για την εύρεση εκρηκτικών, ενώ ο αυτοκινητόδρομος Α7 έχει κλείσει στο σημείο και στα 2 ρεύματα.

Cnuf8PRW8AAj-v2.jpg

f12.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Γαλλία-ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ τη μάνα και τις 3 ανήλικες κόρες της επειδή φορούσαν λίγα ρούχα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top