Θα τρίβετε τα μάτια σας- Μέθυσε και χτύπησε ΑΥΤΟ το τατουάζ! Το μετάνιωσε πικρά

Ψάχνει τρόπο για να το «εξαφανίσει»

Θα τρίβετε τα μάτια σας- Μέθυσε και χτύπησε ΑΥΤΟ το τατουάζ! Το μετάνιωσε πικρά

​Ακριβά θα πληρώσει το μεθύσι της μια νεαρή από την Μεγάλη Βρετανία. Και αυτό γιατί μετά από μία άγρια νύχτα κραιπάλης ξύπνησε με ένα περίεργο τατουάζ στο γοφό της το οποίο και μετάνιωσε!

Leah Price tatoo1.jpg
Η 19χρονη Λία Τζέιντ Πραις ήταν στην Αγία Νάπα της Κύπρου με φίλους της και θέλησε να γευτεί το αγαπημένο της πιάτο από ένα συγκεκριμένο ινδικό εστιατόριο. Όταν όμως δεν βρήκε το εστιατόριο εκνευρίστηκε και αντί να βρει κάτι άλλο για να φάει το έριξε στο ποτό.

Με τα πολλά έγινε τύφλα στο μεθύσι και πήγε σε ένα στούντιο που κάνει τατουάζ και τους ζήτησε να της χτυπήσουν στο γοφό της το όνομα του ινδικού εστιατορίου το οποίο λέγεται «Leigh Tandoori». Έτσι κι έγινε… Όταν όμως η 19χρονη ξύπνησε και κατάλαβε τι είχε κάνει φρίκαρε!

Leah Price tatoo.jpg

«Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβασα τα σχόλια στο Facebook και συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Σκέφτομαι πως μπορώ να το ξεπεράσω. Ίσως καταφέρω να παίρνω φαγητό τσάμπα. Το αγόρι μου το θεωρεί γελοίο και ο πατέρας μου δεν ξέρει τι να μου πει»

tatoo leah.jpg
Τώρα θα πρέπει να βρει τρόπο να το εξαφανίσει γιατί όπως λέει και η ίδια μπορεί το συγκεκριμένο εστιατόριο να είναι το αγαπημένο της και να τρώει καθημερινά από αυτό αλλά δεν θα έκανε και τατουάζ για χάρη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top