Ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τι είπε ο πιλότος του Ερντογάν με τον Πύργο Ελέγχου στο Ατατούρκ

Οι Μυστικές Υπηρεσίες προειδοποίησαν και έσωσαν τον Σουλτάνο

Ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Τι είπε ο πιλότος του Ερντογάν με τον Πύργο Ελέγχου στο Ατατούρκ

​Το βίντεο ντοκουμέντο με τους 40 επίλεκτους κομάντο που έφτασαν με τρία ελικόπτερα στο ξενοδοχείο όπου παραθέριζε ο Ταγίπ Ερντογάν στην Μαρμαρίδα, με σκοπό την εξουδετέρωσή του, σοκάρει.

Τότε ξεκίνησε μία πραγματική μάχη σώμα με σώμα με 100 αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων που φρουρούσαν τον Ερντογάν.

Κι ενώ το πραξικόπημα θεωρητικά αιφνιδίασε όλο τον πλανήτη , οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκιάς κατάφεραν να αποκαλύψουν το σχέδιο δολοφονίας ή σύλληψης του Τούρκου Προέδρου. Τον ειδοποίησαν και διέφυγε την τελευταία στιγμή. Δεκαπέντε λεπτά πριν την επίθεση μετακινήθηκε σε άλλο κτίριο κοντά στο ξενοδοχείο. Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στο προεδρικό αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε αμέσως.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το ηχητικό ντοκουμέντο με τον πιλότο του προεδρικού αεροσκάφους να ζητά από τον Πύργο ελέγχου άδεια για προσγείωση στο Ατατούρκ.

«Η πίστα θα καθαριστεί, αλλά για να παρκάρετε το αεροσκάφος δεν εγγυάται η ασφάλεια. Επειδή ακόμη διακρίνονται άνθρωποι. Στον πύργο ελέγχου αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και μέσα υπάρχουν πολίτες , στρατιώτες, αστυνομικοί . Ο πύργος είναι ακόμη σε κατάσταση μεγάλης αναστάτωσης, μου ζήτησε να σας πω ο υπεύθυνος, αλλά για να προσγειωθείτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» διευκρίνισαν οι χειριστές στον Πύργο Ελέγχου.

«Ελήφθη κύριε , ζητούμε άδεια προσέγγισης. Αν συμβεί κάτι στην πίστα θα το εκτιμούσα να αν με ειδοποιούσατε» απάντησε ο πιλότος του Προεδρικού Αεροσκάφους της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε να φτάσει σώος στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Για 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου πετούσε προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με το Reuters , το προεδρικό αεροσκάφος πλησίασαν και παρενόχλησαν δύο μαχητικά F-16 που ήλεγχαν οι στασιαστές. Δεν άνοιξαν πυρ. Είχαν απενεργοποιήσει τα ραντάρ του αεροσκάφους, ενώ άλλα δύο F-16 προστάτευαν τον Τούρκο πρόεδρο . Τα κενά πολλά , δεν το κατέρριψαν ούτε όταν πλησίαζε στην Κωνσταντινούπολη, παρ’ ότι είχαν ακόμη έξι μαχητικά F-16 που περιπολούσαν.

Πάντως, οι σφαίρες και τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου μαρτυρούν πώς οι Μπορντό Μπερελί ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top