ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ η νύχτα τρόμου στην Τουρκία! Τανκς, βομβαρδισμοί και πτώματα

Η έκρηξη στο τουρκικό κοινοβούλιο και η επίθεση των στρατιωτών στο συγκεντρωμένο πλήθος

​Νύχτα τρόμου με βομβαρδισμούς, πυροβολισμούς και επεισόδια μεταξύ στρατιωτών και πολιτών ήταν αυτή που πέρασε στην Τουρκία. Οι νεκροί είναι περισσότεροι από 200 και οι τραυματίες εκατοντάδες.

Ώρα 22.00: Τανκς κλείνουν τη γέφυρα του Βοσπόρου

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν έσκασε η είδηση. Τανκς έχουν κλείσει τη γέφυρα του Βοσπόρου. Πραξικόπημα κατά του Ερντογάν στην Τουρκία. Ένα από τα τανκς έπεσε πάνω στον κόσμο.

Ο δρόμος γεμίζει από πτώματα. Στρατιώτες ρίχνουν στο ψαχνό εναντίον του συγκεντρωμένου κόσμου.

Ώρα 00.03 : Ελικόπτερο κατά πολιτών στην Άγκυρα
Στην Άγκυρα ελικόπτερο βάλλει κατά του πλήθους πριν καταρριφθεί από τουρκικά F- 16.

Ώρα 01.22: Έκρηξη στο τουρκικό κοινοβούλιο

Το Κοινοβούλιο γίνεται στόχος των ελικοπτέρων που ήλεγχαν οι στασιαστές. Τα κινητά τηλέφωνα κατέγραψαν τη στιγμή της έκρηξης. Η βόμβα έπληξε τη μια γωνία του κτιρίου των δημοσίων σχέσεων, τραυματίζοντας αστυνομικούς.

Ο πρωθυπουργος Γιλντιρίμ έδωσε διαταγή στο πιστό μέρος του στρατού να καταρρίπτει τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα που βρίσκονται στα χέρια των πραξικοπηματιών.
Ώρα 02.00: Πυκνός καπνός πάνω από την Άγκυρα
Το προεδρικό Μέγαρο βομβαρδίζεται και πυκνός καπνός υψώνεται πάνω από το κτίριο. Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Ερντογάν γεμίζει την πλατεία Ταξίμ.
Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που οι στρατιώτες πυροβολούν στον αέρα, για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.