ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Τουρκία και ο Ερντογάν είναι ΑΦΑΝΤΟΣ

Δήλωση "θανάτου" από τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι η Τουρκία εδώ και λίγη ώρα, καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως έγινε απόπειρα πραξικοπήματος.

Ξένα πρακτορεία κάνουν αναφορές για πυροβολισμούς στην Άγκυρα και για στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα που πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας.

Η γέφυρα του Βοσπόρου και η γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ στην Κωνσταντινούπολη έκλεισαν από το στρατό και κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να τις διασχίσει .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχει πρόβλημα στις επικοινωνίες, η τηλεόραση έχει σταματήσει να εκπέμπει, ενώ γίνεται λόγος και για τεθωρακισμένα στην ανατολική Θράκη.

«Αν υπάρχει θάνατος θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος», είπε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Δεν θα βλάψει τίποτα την τουρκική Δημοκρατία» τόνισε ο Γιλντιρίμ και απηύθυνε έκκληση για ηρεμία, παραδεχόμενος ότι μέρος του στρατού προσπαθεί να καταλάβει την εξουσία.

Εν τω μεταξύ, μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκεται έξω από το αρχηγείο του στρατού στο Πεντάγωνο στην Άγκυρα, σύμφωνα με ξένα μέσα.

Συνεχής Ενημέρωση

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Τουρκία: Σε εξέλιξη ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ- Ο ΣΤΡΑΤΟΣ βγήκε στους ΔΡΟΜΟΥΣ