«Μοναχικοί λύκοι» με απλά μέσα σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ και τον ΤΡΟΜΟ στην Ευρώπη

Καλεί 10.000 εφέδρους ο Ολάντ και παρατείνει τρεις μήνες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης

​Παγωμένη παραμένει η Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια, που στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον 84 ανθρώπους. Όπως ανέφερε η ανταποκρίτρια του Mega και της Real News στο δελτίο του Star, Μαρία Δεναξά ο Ολάντ κάλεσε 10.000 εφέδρους για την ασφάλεια της χώρας.

Ειδικότερα, οι στρατιώτες θα φυλούν τα σύνορα αλλά και στρατηγικά σημεία της Γαλλίας ενώ η χώρα θα παραμείνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ακόμη τρεις μήνες.

Γιατί χτύπησαν τη Νίκαια

Το τρομοκρατικό χτύπημα δεν έγινε τυχαία σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Νίκαιας! Η συγκεκριμένη περιοχή της Γαλλίας επιλέχθηκε γιατί «προμήθευε» μαχητές το Ισλαμικό Κράτος. Πολλοί είναι κάτοικοι της Νίκαιας που τα παράτησαν όλα και τάχθηκαν στις τάξεις των Τζιχαντιστών!

Χρησιμοποιούν μέσα καθημερινής χρήσης για να χτυπήσουν

Η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει το τέρας της τρομοκρατίας για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγο καιρό. Πρόκειται για «μοναχικούς λύκους» που με απλά μέσα σκορπούν τον θάνατο και τον τρόμο σε όσες χώρες αντιμετωπίζουν ως απειλή. Δημιουργούν πυρήνες χωρίς να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά μέσα. Αντίθετα για να επιτεθούν χρησιμοποιούν απλά, καθημερινά μέσα όπως μαχαίρια, μπαλτάδες και τώρα φορτηγό.