ΠΑΝΙΚΟΣ στη Γαλλία! Εκκένωσαν το αεροδρόμιο της Νίκαιας

Μετά από λίγη ώρα έγινε λήξη του συναγερμού

ΠΑΝΙΚΟΣ στη Γαλλία! Εκκένωσαν το αεροδρόμιο της Νίκαιας

​Στην εκκένωση του αεροδρομίου της Νίκαιας προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, μετά από αναφορές για την ύπαρξη ύποπτου πακέτου σε περιοχή όπου φυλάσσονται αποσκευές.

Ειδικότερα, η εκκένωση έγινε μετά από τον εντοπισμό αποσκευής στο αεροδρόμιο, σε μια στιγμή που τα μέτρα ασφάλειας στη Γαλλία είναι ιδιαίτερα αυξημένα μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 84 άτομα.

Λίγα λεπτά μετά τις 3.00 ώρα Ελλάδας, επετράπη και πάλι η είσοδος στο αεροδρόμιο, όπως μεταδίδουν δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην περιοχή.

Le Monde: Επιβεβαιώθηκε! Ο Mohamad Lahouaiej Bouhlel είναι ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια

Η γαλλική Le Monde, μετέδωσε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο Mohamad Lahouaiej Bouhlel 31 ετών είναι ο δράστης του μακελειού στη Νίκαια της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δράστης ήταν οδηγός βαρέων οχημάτων και πρόσφατα είχε συλληφθεί γιατί είχε εμπλακεί σε καυγά στον δρόμο.

Ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, 31 ετών, κάτοικος Νίκαιας, τυνησιακής καταγωγής ταυτοποιήθηκε από την ταυτότητα που βρήκαν στην καμπίνα του φορτηγού. Ήταν από την πόλη Μσάκεν της Τυνησίας την οποία είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά πριν από τέσσερα χρόνια, δήλωσαν σήμερα τυνησιακές πηγές ασφαλείας.

Γείτονες του Μπουλέλ τον περιέγραψαν ως "μοναχικό" και "σιωπηλό". Ο άνδρας ανέβαινε πάντα στο διαμέρισμά του με το ποδήλατό του και στάθμευε σε κοντινή απόσταση ένα φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του. Δεν φαινόταν να είναι θρησκευόμενος και φορούσε συχνά κοντό παντελόνι, σύμφωνα με τον Σεμπαστιέν, ο οποίος κατοικεί σε ένα τετραώροφο κτίριο στην ίδια γειτονιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top