ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ για τους αγνοούμενους από την επίθεση στη Γαλλία – Τους αναζητούν στο Twitter

Έφτιαξαν hashtag μόνο γι’ αυτό το σκοπό

​Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι μετά από το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας, όταν ένα φορτηγό έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους που έβλεπαν τα πυροτεχνήματα για την Ημέρα της Βαστίλης.

Οι οικογένειες των αγνοουμένων δημιούργησαν λοιπόν στο Twitter το hashtag #Nice06 και ανεβάζουν φωτογραφίες, εκλιπαρώντας οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τα αγαπημένα τους πρόσωπα να το πει.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι πολλά μικρά παιδιά, αλλά και ενήλικες που από τη στιγμή της επίθεσης και μετά δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και δεν απαντούν στις απελπισμένες κλήσεις των συγγενών τους.


Ενδεικτικό του χάους που επικράτησε στη Γαλλία είναι επίσης το γεγονός ότι το προσωπικό των νοσοκομείων δεν έχει κρατήσει τα στοιχεία των τραυματιών.



Όπως λένε οι γιατροί δεν είχαν χρόνο για να κρατήσουν τα στοιχεία των τραυματιών, καθώς προτεραιότητά τους, ήταν να τους παρέχουν ιατρική βοήθεια. Οι τραυματίες έχουν κατανεμηθεί επί τη βάσει του αριθμού της εισόδου τους στα νοσοκομεία.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΤΡΟΜΟΣ επέστρεψε στη Γαλλία! Μακελειό στη Νίκαια με τρελό φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Γέμισε ΠΤΩΜΑΤΑ η Νίκαια – Αίμα και ουρλιαχτά παντού

Το ΝΕΚΡΟ κοριτσάκι με την κούκλα του- Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ εικόνα από το μακελειό της Νίκαιας

«Σφαγή και τρόμος στη Νίκαια»: Τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για το μακελειό

Ποιός είναι ο δράστης του ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ στη Νίκαια- Τι βρέθηκε μέσα στο φορτηγό

Νέα βίντεο ΣΟΚ από την επίθεση στη Νίκαια- ΕΝΤΡΟΜΟΣ ο κόσμος τρέχει και ουρλιάζει!