ΘΕΑ! Πήγε μόνη της ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με... άδεια αγκαλιά

Solo στα μνημεία- ΦΩΤΟ

​"Όλα τα λεφτά" είναι οι φωτογραφίες της Huma Mobin από τη Λαχόρη, η οποία ήρθε για... ταξίδι του μέλιτος στη χώρα μας μόνη της και φωτογραφήθηκε σε όλα τα μνημεία και τα must μέρη με το χέρι τεντωμένο σαν να ήταν αγκαλιά με τον αγαπημένο της!

1.jpg
2.jpg

Η νεαρή αυτή κοπέλα παντρεύτηκε πρόσφατα τον Arsalaan Sever Bhatt και είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι μέλιτος στην Ελλάδα στο οποίο θα τους συνόδευαν και τα πεθερικά της. Όμως ο άντρας της δεν κατάφερε να βγάλει βίζα εγκαίρως και έτσι δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

3.jpg
4.jpg
Το ζευγάρι είχε πληρώσει τα πάντα για το ταξίδι και τα χρήματα θα χάνονταν. Έτσι, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε πως έπρεπε να δει την Ελλάδα, έστω και μόνη της!

Ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν ξέχασε τον σύζυγό της και προκειμένου να αισθάνεται πως τον έχει πάντα μαζί, αλλά και να του δείξει πόσο όμορφα θα ήταν αν δεν έλειπε από κοντά της, φωτογραφήθηκε παντού με τον πιο παράξενο τρόπο. Το χέρι της είναι μονίμως απλωμένο, σα να τον κρατούσε αγκαλιά.

5.jpg
6.jpg
7.jpg
Όπως αναμενόταν, το ίντερνετ λάτρεψε τις φωτογραφίες της κι η ίδια δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα! Τα δε ξένα μέσα που παρουσιάζουν την ιστορία της κάνουν λόγο για το πιο... παράξενο άλμπουμ μέλιτος.

10.jpg
11.jpg
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top