Μοιραίο «κλικ»! Τη ΣΚΟΤΩΣΕ η ευγένειά της- Η τραγική εξέλιξη ύστερα από ΑΥΤΗ τη φωτογραφία

Δείτε τι συνέβη

Μοιραίο «κλικ»! Τη ΣΚΟΤΩΣΕ η ευγένειά της- Η τραγική εξέλιξη ύστερα από ΑΥΤΗ τη φωτογραφία
Τραγικό επίλογο είχε η πεζοπορία στο Γκραν Κάνιον μιας γυναίκας από τη Φλόριντα, η οποία έπεσε σε βάθος 120 μέτρων και σκοτώθηκε!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η 35χρονη Colleen Burns ανέβαζε την περασμένη Παρασκευή φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, θαυμάζοντας την υπέροχη θέα. Ξαφνικά, όμως, όλα άλλαξαν!

εεεε.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι υπεύθυνοι του εθνικού πάρκου βρήκαν τη σορό της σε βάθος 120 μέτρων κάτω από το διάσημο Ooh Aah Point, όπου πολλοί επισκέπτες κοντοστέκονται για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα.

Η Burns έβγαζε φωτογραφίες στο σημείο με δύο φίλους της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αριζόνα. «Έκανε στην άκρη για να χωρέσει ένας κύριος, μάλλον παραπάτησε κι έπεσε», περιέγραψε η φίλη της Jessica Roman. «Ήταν τα μεγαλύτερα, πιο παράξενα και πιο τρελά δευτερόλεπτα της ζωής μου».

ρρρρρ.jpg

Στη φωτογραφία που βλέπετε, η άτυχη Colleen θαύμαζε τη θεά. Ωστόσο, λόγω της ευγένειάς της, αυτή ακριβώς η φωτογραφία έμελλε να είναι... η τελευταία της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top