Είδε τον άντρα της να ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ μπροστά στα μάτια της! ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η χήρα του ταυρομάχου

Τον παρακολουθούσε από τις κερκίδες να πέφτει ΝΕΚΡΟΣ

Είδε τον άντρα της να ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ μπροστά στα μάτια της! ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ η χήρα του ταυρομάχου
Βρισκόταν στις κερδίκες και παρακολουθούσε τον 29χρονο σύζυγό της και βραβευμένο ταυρομάχο, Victor Barrio κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας στην πόλη Τερουέλ στην Αραγονία. Ξαφνικά "παγώνει". Τον βλέπει να πεθαίνει από τα χτυπήματα του ταύρου.

ξηκλξκλ.jpg

Ο λόγος για την 32χρονη Raquel Sanz, η οποία δεν μπορεί να περιγράψει το πώς αισθάνεται που είδε τον ταύρο να τρυπά τον 29χρονο και να κόβει την αορτή του στην αρένα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η χήρα του ταυρομάχου ευχαρίστησε όσους της συμπαραστέκονται, ομολογώντας πως ήταν πολύ συντετριμμένη για να πει ο,τιδήποτε.

ξκηξκηξκλη.jpg
"Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω, δεν έχω λόγια. Έχασα τη ζωή μου. Δεν έχω δύναμη αν και έχω πολλά ευχαριστώ", έγραψε η 32χρονη στον λογαριασμό της στο Twitter. Ευχαρίστησε ακόμα την ιδιαίτερη πατρίδα της και έγραψε ένα συναισθηματικό μήνυμα αφιερωμένο στον 29χρονο. "Είμαι σίγουρη πως όπου και αν βρίσκεσαι έχεις προνομιακή θέα".

Χαρακτηρίζοντας τη ζωή "άδικη", πόσταρε ένα ποίημα του Ισπανού ποιητή Jose Leon που έκλεινε με τις λέξεις: "Πώς θα ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δόξα για όλους εκείνους που χάνουν τη ζωή τους από τα κ��ρατα των ταύρων. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε αναπαύσου εν ειρήνη όπου και αν είσαι και οι ποιητές θα φροντίσουμε να μείνεις αθάνατος".

ηξγξκγηξκηξκηξκηηη.jpg

Η 32χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Espanol, ήταν συντετριμμένη που είδε τον άντρα της να κείτεται στο έδαφος. Ο ταυρομάχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Σημειώνεται, ότι μετά τον τραγικό θάνατο του Victor Barrio ακυρώθηκαν οι ταυρομαχίες που μεταδίδονταν ζωντανά από την ισπανική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top