ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κρατούμενοι σώζουν δεσμοφύλακα που παθαίνει έμφραγμα-ΒΙΝΤΕΟ

Κάνει το γύρο του διαδικτύου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κρατούμενοι σώζουν δεσμοφύλακα που παθαίνει έμφραγμα-ΒΙΝΤΕΟ

​To γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει κρατούμενους να σώζουν τη ζωή δεσμοφύλακα!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ένας δεσμοφύλακας έπαθε έμφραγμα εν ώρα υπηρεσίας σε δικαστήριο της κομητείας Parker στο Texas και σώθηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση μίας ομάδας κρατουμένων που δραπέτευσαν από το κελί τους, ρισκάροντας να κατηγορηθούν για απόπειρα απόδρασης ή ακόμη και να πυροβοληθούν από τους υπόλοιπους φρουρούς.

Το περιστατικό έγινε στις 23 Ιουνίου έξω από το κελί προσωρινής κράτησης του δικαστηρίου στο Weatherford και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Τουλάχιστον οχτώ κρατούμενοι βρίσκονταν κλειδωμένοι μέσα στο κελί όταν ο δεσμοφύλακας που τους φυλούσε έχασε τις αισθήσεις του.

«Απλώς έπεσε στο πλάι» δήλωσε ο τρόφιμος Nick Kelton και πρόσθεσε: «Στην αρχή έμοιαζε σαν να το κάνει στα ψέματα. Θα μπορούσε όμως να είχε πεθάνει επί τόπου».

Ο Kelton μαζί με τους άλλους κρατούμενους άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια κατάφεραν να βγουν από το κελί τους παρόλο που γνώριζαν τον κίνδυνο που διέτρεχαν.

«Φοβόμασταν ότι θα έρχονταν οι δεσμοφύλακες με τα όπλα προτεταμένα» τόνισε ο Κελτον.

57805513c361884a088b4595.jpg

0707screamingone_1467935076053_3813781_ver1.0.jpg

Ο φρουρός δεν είχε σφυγμό. Οι τρόφιμοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να χτυπούν τις πόρτες. Έκαναν τόση φασαρία ώστε οι φύλακες από τις αίθουσες των δικαστηρίων στους επάνω ορόφους κατέβηκαν τρέχοντας στο υπόγειο.

Ο σερίφης Ryan Speegle ομολόγησε ότι δεν ήξερε τι να περιμένει καθώς κατέβαινε τα σκαλιά. Μπαίνοντας στο υπόγειο ο Speegle βρήκε τους τρόφιμους να στέκονται πάνω από τον αναίσθητο φρουρό.

Έβαλε τους κρατούμενους στο κελί τους, μην έχοντας ακόμη συνειδητοποιήσει τις ακριβώς συνέβη, Ο αρχηγός της αστυνομίας στην κομητεία Mark Arnett πιστεύει πως οι κρατούμενοι δεν επιχείρησαν να αποδράσουν, αλλά βοήθησαν το φρουρό και πιθανότατα χάρη στις φωνές τους του έσωσαν τη ζωή.


0707sceaming8_1467935077184_3813783_ver1.0.jpg

Πηγή:12news.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top