Οι Αμερικανοί ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ τις ελληνικές παραλίες! "Βουτούν" σε Ναυάγιο, Σαρακήνικο και Λαλάρια

Ειδική μνεία του Fox News σε 4 ελληνικές παραλίες

Οι Αμερικανοί ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ τις ελληνικές παραλίες! "Βουτούν" σε Ναυάγιο, Σαρακήνικο και Λαλάρια
Tο αμερικανικό δίκτυο Fox News έκανε ειδικό αφιέρωμα στις ομορφιές της Ελλάδας και ξεχώρισε 4 από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες των νησιών μας. Στην λίστα περιλαμβάνονται το ναυάγιο της Ζακύνθου, το Σαρακήνικο στη Μήλο, το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας και τα Λαλάρια στη Σκιάθο.

Πρώτη - πρώτη στις επιλογές του Fox News φιγουράρει η ξακουστή αμμουδιά του ναυαγίου, όπου δεσπόζει το υποβλητικό κουφάρι ενός παλιού φορτηγού πλοίου και είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα.Τα τελευταία χρόνια το ναυάγιο έχει υποστεί φθορές και ο δήμος έχει αναλάβει δράση για να το προστατέψει με ήπιο τρόπο.

Ακολουθεί το εντυπωσιακό Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, το οποίο επούλωσε τις πληγές του από τον περσινό σεισμό και αποζημιώνει με το παραπάνω όσους έχουν το κουράγιο να ανεβοκατεβούν τα ατελείωτα σκαλοπάτια που οδηγούν στην υπέροχη αμμουδιά στη ρίζα των βράχων.

Από την άλλη πλευρά, για όποιον θέλει να αισθανθεί αστροναύτης που περπατά στο φεγγάρι, αρκεί μια βόλτα στο σεληνιακό τοπίο του Σαρακήνικου της Μήλου, που αποτελεί την τρίτη επιλογή του αμερικανικού δικτύου.

Η λίστα του Fox κλείνει με τα Λαλάρια στη Σκιάθο, κάνοντας ειδική αναφορά στα κατάλευκα βότσαλα που αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους.


Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top