Λόγια ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥ ΠΟΝΟΥ-Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των ΝΕΚΡΩΝ αστυνομικών στο Ντάλας

Η ανακούφιση μιας ανήλικης για την τραυματισμένη αστυνομικό μητέρα της που δεν σκοτώθηκε

Λόγια ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥ ΠΟΝΟΥ-Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των ΝΕΚΡΩΝ αστυνομικών στο Ντάλας

​Θρήνος και οδύνη επικρατεί στις οικογένειες των 5 αστυνομικών που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια πορείας κατά της αστυνομικής βίας στο Ντάλας από ελεύθερους σκοπευτές.

Όπως σας έγραψε το star.gr σε προηγούμενη ανάρτηση, ο ένας νεκρός είναι ο 43χρονος Brent Thompson. Πρόκειται για τον πρώτο αξιωματικό του DART που πεθαίνει στη γραμμή του καθήκοντος. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό και μέσω των social media, άλλος νεκρός αστυνομικός είναι ο νεαρός Patrick Zamarripa.

Το όνομα του δεύτερου αστυνομικού Patrick Zamarripa έγινε γνωστό στα social media από τις αναρτήσεις των δικών του ανθρώπων. "Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει τον γιο του. Είσαι ήρωας Patrick. Σε αγαπώ. #PrayForDallas", ήταν το μήνυμα - φόρος τιμής που απέτισε ο ετεροθαλής αδερφός του, Dylan Martinez, στο Τwitter, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με έναν άντρα που πιστεύεται πως είναι ο πατέρας τους.

ξγτξ.jpg

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του πατέρα του Rick Zamarripa στο Facebook. "Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως ο γιος μου, αστυνομικός στο Ντάλας, εργαζόταν στη διαδήλωση και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή μαζί με άλλους 4 αστυνομικούς και ίσως περισσότερους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο Parkland για να δω να μεταφέρεται η σορός του στο γραφείο του ιατροδικαστή... χρειάζονται προσευχές για να ξεπεραστεί αυτό".

4.jpg

Tην ίδια ώρα, γνωστά έγιναν τα ονόματα αστυνομικών που τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τους: Omar Cannon 44 ετών, Misty McBride 32 ετών και ο Jesus Retana 39 ετών.

DART-officer-Misty-McBride.jpg

H Misty McBride

Η νεαρή κόρη της Misty McBride, μίλησε στα ειδησεογραφικά δίκτυα για την ανακούφισή της όταν έμαθε πως η μητέρα της είναι ζωντανή. "Είμαι απλά χαρούμενη που είναι ζωντανή. Της είπα πως την αγαπάω", δήλωσε η Hunter McBride. Η μητέρα της, Misty McBride, πυροβολήθηκε στο χέρι και το στομάχι.

Daughter-of-Misty-McBride-injured-officer.jpg
Η κόρη της αστυνομικού

Πηγή: Mirror

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Διέκοψε συναυλία της η Μπιγιονσέ – «Σταματήστε να μας σκοτώνετε»!

Ομπάμα για το Ντάλας: «Καμία δικαιολογία, θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι»

ΣΑΛΟΣ με τη φωτογραφία του «φερόμενου ως υπόπτου» στο Ντάλας

Ντάλας:ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες-«Έτσι έσωσα τον 15χρονο γιο μου από τις σφαίρες»

Βίντεο ΣΟΚ: Καρέ- καρέ η ΕΚΤΕΛΕΣΗ αστυνομικού από ένοπλο στο Ντάλας- Τον πυροβόλησε πισώπλατα

ΤΡΟΜΟΣ δίχως τέλος στο Ντάλας-ΝΕΚΡΟΣ ο 4ος ελεύθερος σκοπευτής-5 NEΚΡΟΙ αστυνομικοί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top